Vill fantasi og store drømmer

Selv om man kanskje er mye bundet til huset for tiden, så betyr ikke det at man ikke har lov til å drømme og fantasere litt. Drømme om at man kanskje en vakker dag skal få tilbake det livet man ønsker seg så sårt. Jeg ser ofte tilbake på den personen jeg var for ca. syv år siden. Tykk var jeg kanskje, men jeg var ekstremt aktiv. Hadde kanskje ikke så store drømmer da, som det jeg har nå.

Det er egentlig utrolig hva man virkelig kan ønske seg, når man har vanskelig for å oppnå det. Når man virkelig har tid til å sitte å tenke på det. Etter at jeg begynte med fotografering, så har drømmene bare blitt større og større. Men hva gjør man uten den fantasien. Er den som gjør at dagene går fremover. Fantasien om at en dag blir det.

Litt av di drømmene eller fantasiene skal jeg prøve å få oppfylt i år. Det første er å få opplevd ørn safari på Rekdal og moskus/sølvrev safari på dovre. Det skal jeg få til. Kanskje vanskelig for noen å skjønne hvorfor dette er så spesielt. Men for meg betyr dette veldig masse. Ville dyr har en ekstra spesiell plass i hjertet mitt. Og å få opplevd å sett dem, i den ville frie naturen. Det hadde vert magisk det. Kjenner at hjertet tar et ekstra lite hopp bare med tanken på det.

Og store drømmer/fantasier om å se helt spektakulære landskaper. Da er drømmen om å se noen helt spesielle plasser store. Island, Finland, Irland, Afrika, Lofoten…… Ja dette er bare en del av det. Nå er det bare om å gjøre å bli både frisk nok, og “rik” nok sånn at man kan få til å oppfylle både små og store drømmer.

Og en enda større og villere drøm og fantasi, er å en vakker dag bli en proff fotograf. Det er lov å drømme, er det ikke.

I mens man drømmer og fantaserer så får man øve seg på det man har rundt seg. Små og stor fugler, landskapet rundt seg. Ja rett å slett det man kan nå tak i. Øve seg til den dagen man skal se og oppleve det spektakulære.

7 kommentarer
  1. Godt å ha drømmer! Og jeg kan tenke meg at du klarer å oppnå drømmene dine. 🙂 Utrolig flotte bilder tar du også, så det å ønske å bli profesjonell fotograf, det er veldig oppnåelig etterhvert tenker jeg. Ønsker det lykke til, og god bedring! Klem <3

  2. Håp og drømmer må man ha 🙂 Små eller store bare det er noe som gir livet mening… Proff fotograf er du jo allerede da.. Klem til deg <3

   1. Godt å gjemme seg litt i fantasier og drømmer av og til 🥰 Tusen takk for gode ord. Di blir gjemt godt inn i hjertet 🥰 Må nok jobbe litt mer for å kalle seg selv proff. Men en vakker dag, da skal det bli 💕

  3. I blog quite often and I truly thank you for your content.

   This great article has really peaked my interest.

   I am going to bookmark your site and keep checking for new
   details about once a week. I subscribed to your RSS feed
   as well.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg