Utfordre seg selv

Jeg er jo av den typen som har et sånt fører kort som bare egner seg for det kjente nær området. Altså plasser der jeg er vant til å kjøre. Og kjenner veien. Rett og slett ikke noe særlig å kjøre på ukjente veier.

Men så har det seg nå sånn da, at man kan jo bli litt lei av å gå på di samme plassene. Selv om di er aldri så nydelig. Er bestandig morsomt å se noe nytt, er det ikke ? Det gjør det jo litt ekstra spennende når man er ute etter nye motiver.

Været var som sagt nydelig i går også. Og vi var ute det meste av dagen. Ungene fikk leke seg litt på fotball banen i Åfjord. Ja mammaen også. Selv om jeg ikke er av den sprekeste. Men når klokken nærmet seg solnedgangs tid. Så var det tid for å bestemme seg for hvor vi hadde lyst til å dra.

Jeg foreslo da di plassene jeg er vant til jeg. Men det var ikke noe ungene hadde lyst til. Di ville dra til en ny plass. Derfor ble Løuvøya nevnt, og vi gikk for den. Men nå er nå det en bra smal og kronglete vei utover dit. Så dette gledet jeg meg ikke så veldig til. Men nå var vi ute etter å utfordre den komfortsonen da. Så vi kjørte på vi.

Vi kom oss ikke helt til Løuvøya. For vi fant ei fjære i Eidem/Dragseid der solen traff rett på. Og med stille sjø, så ble ikke dette noe vanskelig valg. Vi stoppet der. Og for en nydelig plass. Dit skal jeg oftere. Selv om det er små skummelt å kjøre dit. Skal bare huske på å kjøre den minste bilen neste gang.

7 kommentarer

Siste innlegg