Trodde jeg skulle svime av

Som mange av dere vet. Så pleier vi å ta en søndags kjøre tur, stort sett hver søndag. Og i dag var ingen unntak. Selv om det var snø i luften og grått ute. Jeg hadde ikke store forhåpningene om at det skulle bli mye til bilder i dag. Men godt å få seg en liten lufte tur uansett.

Vi kjørte et godt stykke. Mye fint var å se, men ikke noe som fristet å ta bilder av.

Helt til veien gikk hjemover igjen. Vi hadde tenkt å ta en gammel vei på tur tilbake. Bare for å se noe nytt. Men av en eller annen merkelig grunn så ble jeg trukket mot den andre siden av vannet. Ba mannen om å stoppe. Sånn at jeg kunne bruke kameraet som kikkert for å se om det var riktig det jeg så. Og øynene mine hadde ikke lurt meg.

For der på den andre siden, langt der borte. Der vi egentlig skulle kjøre. Der satt det to ørner på en åker. Og di hadde fanget noe.

Jeg ba mannen om å snu tvert. Dette er jo en av mine største drømmer. Å få bilde av dem, midt i mat fatet. Irriterte meg bare grønt at det var grått og snø i luften i dag. Typisk. Altså ikke perfekt foto forhold.

Jeg var så innmari redd for at di skulle lette og forsvinne før vi rakk å komme oss dit. Hjertet hamret i brystet av ren spenning. Aldri før har jeg vel før kjent pulsen slå sånn som dette. Og når vi endelig kom oss dit, etter noe som virket som en evighet. Så ble jeg ikke skuffet. Di var der enda.

Jeg knipset i vei, og holdt pusten samtidig. Du skjønner at du er konsentrert når du kjenner at du nesten besvimer. Bare for at du glemmer å puste. Endelig !!!!!!!! Bilder av ørn som ikke bare er i luften.

Ble så gåen etterpå, at det var bare å komme seg hjem. Tar på med alt for mye spenning. Oppdaget etter at jeg kom hjem. At jeg hadde en liten feil på innstillingen på kameraet, som gjorde at bildene ikke ble helt som jeg ville. I tillegg til at det var snø og grått. Men jeg sier meg fornøyd. Nærmere enn dette har jeg aldri kommet meg før.

21 kommentarer

Siste innlegg