Teknologisk verden

Det er det vi er i. Alle mann. Jeg ser det på meg selv. Så snart jeg slapper av, altså setter meg ned for å hvile. Så er det mobilen eller pcen som blir tatt frem. Og ungene er nesten ikke å få kontakt med. Heller ikke jeg.

Det spilles, det snappes og det sjekkes alt. Sånn som facebook, blogg, Instagram, ja dere skjønner hva jeg mener. Der sitter vi, i hver vår krok, med hver vår ting.

Det er ikke ofte man setter seg ned og ser på en film sammen lengre. Man blir da nesten avhengig av disse teknologiske dingsene. Men det er da sånn verden har blitt.

Men det skal sies da. At på dagtid, så fremst været er med oss. Så prøver jeg å dra med meg gjengen ut for å trekke frisk luft og være litt menneske. Ofte kan di være litt små sure å grinete med det samme. Men det ender som oftest i smil og latter. Jeg synes ikke det er greit at di sitter inne hele dagen med disse teknologiske greiene.

Jeg vet at ungene liker å være ute. Og det er enklere å få dem med, hvis jeg også er med. Utrolig hvor morsomt di egentlig syns det er, å drive med klatring i fjell og trær, gå på skattejakt i fjære kanten og utforske huler.

Kjente at det var så koselig å ta dem med i dag. Varm og godt  var det ute også. Så begynnelsen av dagen hadde vi bare lette gensere på oss.

På sluttet satt jeg bare på berget med kameraet, mens ungene lekte seg ved fjæra. Måtte ta bilder av dem i dag igjen, for det er så godt å se dem så glade og frie. Fire timer var vi bare ut å koste oss og utforsket.

Veldig lite dyr å se i disse dager. Men det kan kanskje være for at vi har dratt ut litt sent på dagen. Men tror jeg holder på å finne ut at det kanskje er litt morsomt å ta bilder av mennesker også.

Det er nå godt å komme ut å se dette. Det første tegnet på en ny vår.

Koser seg disse to eller hva ?

12 kommentarer
   1. Tusen hjertelig takk <3 Det med å forsvinne i mobilen er nok noe di fleste gjør. Jeg og jentungen ble sittende å se oss omkring da vi var i byen sist. Vi fant ut at det ikke var mange som pratet med hverandre.

   1. Det er godt at man enda klarer å dra med seg noen av dem. Den største får jeg ikke med meg så ofte lengre. Men sånn er det vel når di begynner å bli voksne 🙂 Og det gjør veldig godt å komme seg ut. Tusen takk <3

  1. flotte barn du har,ja ut må en kan ikke bare dovne vekk i en stol :=) jeg har blitt flink til å legge vekk mine dubeditter,tar fort frem strikketøyet :=) og får vi besøk eller drar på besøk har jeg aldrig mobilen fremme :=)
   ha en fin søndag da

   1. Tusen takk <3 Så enig. Føler meg rett og slett ekkel hvis jeg sitter inne for mye 😀 Du er flink som tyr til strikkingen i stede for disse dingsene. Jeg er fæl til å sitte for mye med dette. Har aldri fremme sånt jeg heller, når det er besøk eller når vi er borte 🙂 Har hatt en fin søndag. Det håper jeg du også har hatt 🙂

  2. Kjenner meg så mye igen og prøver å være bevisst med bruk av mobil. Fantastisk nydelige bilder.. Og fantastisk nydelige barn ❤️

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg