Storm jakt

 

Det ble da en roligere dag en først planlagt. Sto opp tidlig og greier, for her skulle vi da fortsette med oppussingen. Men han som hjelper oss var ikke helt i formen i dag. Så da blir det å vente til over helgen i stede. Derfor må man da prøve å finne på noe annet.

Fått et par snap meldinger i dag, av filmer der di viser meg urolig sjø. Så jeg er fristet til å hyre på meg for å ut å jakte på stormen som skulle komme hit i dag. Det er jo litt vind her. Men synes da ikke det er så spennende vær enda.

Men jeg tror jeg må ta meg en tur ut mot havet allikevel bare for å se om jeg finner noe spennende motiver for dagen. Hvem vet, det kan da dukke opp et og annet i dag også.

Hadde jo helt sikkert hatt veldig godt av å sitte her hele dagen egentlig. Men er dessverre ikke skapt sånn at jeg klarer det. Får bare dårlig samvittighet av det. Og den er ikke god å kjenne på. Så da skal jeg hoppe inn i klesskapet, Finne meg varme klær og regnklærne. Mye bedre å gjøre dagen litt mer spennende. Bare håpe at det er litt mer action ved havet.

Vi får se hva jeg har fått til når jeg kommer meg hjem igjen.

Dere må ha en fin lørdag så lenge. Neppe like fint ute i dag, som det var på di bildene dere får se her nå.

 

8 kommentarer
  1. Så flotte bilder! 🙂 Blir spennende å se om du får fanget noen stormbilder. Det er ikke alltid like lett å få det til. Akkurat som bølger, de er store som hus når en er ute i båten, men om en forsøker å filme eller ta bilde, så ser det ikke sånn ut i det hele tatt.

   1. Tusen hjertelig takk <3 Det er jo helt ufattelig vanskelig å ta bilder av storm. Det blir jo ikke i det hele tatt som man ser det. Men må vel ut i flere stormer. For dette skal jeg få til <3

   1. Tusen takk snille du <3 Dette er en samarbeids villig skarv skal jeg si deg. Han sitter på samme plass hver gabg jeg reiser til byen. Og han er tydeligvis vant til mennesker. Så da blir det enkelt skal jeg si deg <3

  2. Hei Cecci . Gratulere med ny forside på bloggen. Veldig flott bilde. Mektig ! Det er sikkert veldig deg )
   Flotte bilder i dag også.
   Ha en fin lørdag. Det blåser fælt her også. Godt å kjenne litt vær-

   1. Hei sann 🙂 Bestandig så koselig å se deg her <3 Takk. Ble litt mer fornøyd med den forsiden der. Det er litt mer meg. Tusen hjertelig takk 🙂 Liker veldig godt at det stormer jeg også. Hadde det bare ikke regnet så ille. Så hadde stom jakten nok vert litt morsommere. Men det ble nå som det ble. Håper du har hatt ei fin helg du også. Klem 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg