Spring flo og pakking

Joda det har helt sikkert alle sammen fått med seg nå. Vi har vert en av disse som bare måtte ned til sjøkanten for å få med oss fenomenet. Det er jo spennende å se hvor høyt vannet ville komme. Vi bommet litt på den første plassen vi valgte for turen i dag. Å gå til ei øy fikk ikke vist frem hvor høyt vannet faktisk kom. Så vi snudde fort, for veier og bygninger fikk vist frem litt mer.

Vi tok bilen fatt og kjørte rundt om kring. Og fikk da sett litt av vert. Veier som var nesten oversvømt. Både tur stier og bil veier. Mange naust var omringet av vann, og noen hus var farlig nærme. Tror man kan være veldig glade for at det ikke var skikkelig storm oppi dette. Da hadde nok mye mer blitt ødelagt. Selv om bare vann i seg selv, helt sikkert kan ødelegge masse. Det så vi på en vei. Vannet grov seg vei under veien og fløt utover åkeren på den andre siden. Så den veien må det da bli skader på. Kan ikke forstå noe annet. En små spennende dag ble det nå. Og enkelte motiver, måtte vi vasse oss til.

Nå har jeg drevet og pakket og styrt resten av kvelden. Tilbake på rehabilitering igjen i morgen. Kjenner jeg gruer meg til det. Men greit å bare få det unna nå, så er man ferdig med det. Hadde jo vert greit å kommet dit, hvis man bare hadde fått hjelp til det man trenger hjelp til. Men sånn blir det ikke. Så da er det bare å holde ut di fjorten dagene. Skal nå gjøre det beste ut av det.

Heldigvis stille sjø.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg