Som tiden flyr, du er alt hele 14 år

Tenk det. Den snille, gode, hjelpsomme jenta mi er hele 14 år i dag. Skal si vi har vert gjennom litt av vert di siste 2/3 årene jeg og du. Men vi to, vi er som et team. Herlighet så glad jeg er for at jeg har deg. Vi to, vi klatrer over di største fjellene sammen. Tror du må være det sterkeste og fineste menneske jeg vet om. Og tenk så heldig jeg er, som vet at du er min datter.

Du kan så mye du. Jeg er sikker på at du kommer til å komme deg frem i den store vide verden. Når du en dag bestemmer deg for at det er det du skal. For du er målrettet og vet hva du vil, når du vil. Jeg beundrer deg, for alt du har oppnådd det siste året. Og bare det å se hvor voksen du har blitt. Du har blitt så tøff, og du tørr å si meningene dine, du stiller opp, du passer på, du elsker å bake, du er kreativ, du er ei super store søster….. Ja hvem kan vel ikke bli glad i deg.

Som vi koste oss på vår jente tur nordover. Det var da jeg virkelig innså hvor stor du plutselig har blitt. Dette går fort. Nesten litt for fort. Dere vokser over hodet på meg, før jeg rekker å snu meg.

Besteste, fineste jenta mi, som stiller opp som fotomodell når jeg trenger å øve meg på portrett foto. Besteste, fineste jenta mi som gjerne baker synger og danser sammen med sin halv gale mor. Besteset, fineste jenta mi som stort sett sier ja med en gang, når mor trenger bitte litt hjelpe til noe.

Du er ikke den som synes så veldig god om deg selv. I dine øyne, synes du at du er stygg. Men vet du jenta mi. DET ER DU IKKE !!!!! Du er så uendelig vakker. Og rett og slett full av glede og livslyst. Tror du har evnen til å gjøre alle glade rundt deg.

Du er helt fantastisk. Og jeg elsker deg så uendelig masse. Gratulerer så masse med dagen din i dag.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg