Skremmende, men også spennende

Nå har man endelig funnet venner man bare elsker å henge med, venner som liker å gjøre akkurat det samme som deg. Noen som liker fart og spenning, som rett og slett elsker å leve.

Jeg kan ikke fordra å sitte hjemme lengre. Jeg må ut konstant, må oppleve og se verden. Et perfekt vennepar var det som skulle til. Og når dem også elsker den sammen hobbyen som meg, så gjør det alt bare enda bedre. Vi reiser sammen, tar bilder sammen, tøyer grenser sammen. Høydeskrekken min har virkelig fått kjørt seg di siste månedene.

Det hele startet i sommer da jeg ble spurt om å bli med til Beitostølen/Valdresflya, aldri før har jeg noen gang vert i et så fantastisk landskap som det er der. Men alt er så massivt i det området. Det kan ikke måle seg med området rundt meg, her jeg bor.

Når jeg står på toppen av di høye fjellene der på Valdresflya, så er det nesten så pusten blir tatt i fra deg. Det er massivt, det er skummelt og ekstremt skremmende. Men også så utrolig vakkert, å få se di store områdene fra et ekstremt høyt fjell. Jeg får aldri nok. Og lengter konstant tilbake.

 

Man står så høyt, at man kan se både over skodde og skyer. Det sies at det er bestandig er fint vær over skyene. Jeg tror dem kanskje har rett i det.

 

Var så definitivt redd da vi klatret opp på fjellet vi står på. Men når man står og skuer utover dette, så enser man ikke det faktum at man har høydeskrekk til slutt.

Ja hva kan man si, jeg elsker området. Og mange flere turer blir det fremover.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg