Sette seg selv først

Er det noe som er enkelt å få til, å sette seg selv først. Tenke på deg selv og bare være seg selv. Er det så lett.

Jeg synes ikke det. Hvordan gjør man det. Spesielt når man bestandig har vert en person, som hele tiden tenker på andre foran seg selv. Det er letter å passe på andre, enn seg selv. Så hvordan gjør man det.

Tror ikke jeg er skapt sånn, at dette er noe jeg skal få til. Jeg liker overhode ikke å ha den muligheten, til kun å tenke på meg selv. Det trykker en bare enda lengre ned. Når man til slutt begynner å innse at man er sykere enn det man trodde.

Enn at denne spreke personen, meg, ikke klarer å gjøre det jeg gjorde for tre år siden. Hva skjedde, hvorfor er jeg her jeg er i dag. Hva skjedde. Det spørsmålet surrer å går oppi hodet hele tiden. Frilufts menneske, som nesten ikke klarer å være noe frilufts menneske lengre.

Joda når man er på rehabilitering, så kan man jo sette seg selv først. Men det er faktisk litt vanskelig, når man aldri har gjort det før. Og hvordan kan man finne ut hva som egentlig feiler en. Når man ikke får andre til å forstå. For å få noen til å forstå, så må man jo også ha den rette personen der, den rette som er der og lytter. En man føler at man kan åpne seg opp til. Men hvor er disse menneskene man burde snakke med. Hvor er di når man trenger dem.

Det er heller ikke lett når man er sendt hit, til denne plassen på feil grunnlag. Det føles overhode ikke greit å bli presset til noe en sliten kropp slettes ikke klarer. Men hvem skal man si det til. Når ingen er der og lytter.

Tre dager igjen. Så skal jeg hjem. Hjem der jeg kan tenke på andre enn meg selv.

Godt å ha fine tenke steder.

Det er jo fint her i Hasselvika.

Været er ikke med oss hver dag. Men selv om det regner innimellom. Så synes jeg nå at det er fint allikevel. Naturen er mitt fristed. Om jeg så bare går rett utenfor husveggen.

Man får prøve å gjøre det beste ut av dagen, ikke sant.

2 kommentarer
  1. Enig med deg ..enklere å stille opp for andre enn å ta vare på seg selv.. Så dumt om du er pressa til noe som ikke kjennes greit for deg..håper det kommer noe godt ut av oppholdet uansett.. Hyggelig å se innlegg fra deg på bloggen igjen ..og bildene dine er jo bare såååå vakre 🙂 Klem og god helg <3

   1. Godt å høre at jeg er ikke alene om det. Det kan se ut som det heldigvis blir forandringer på ting her nå 🙂 Fant meg endelig ei som det gikk an å snakke med. Kanskje vil nå di siste dagene kanskje bli litt bedre. Tusen hjertelig takk for det <3 Klem og god helg til deg også <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg