Så overveldet

I går ettermiddag, skrev jeg et innlegg her, hvor jeg var ute etter litt tips og råd. Ja hadde et lite håp om at noen der ute kanskje hadde noen forslag til hva man kanskje kunne prøve å få solgt foto messig. Dere kan lese om det HER.

Det gikk ikke lange stunden, så fikk jeg da meldinger fra en del som leser her oss meg. Men det var ei, ei som virkelig fikk fart på tåre kanalen min. Det var så overveldende at man nesten ikke viste hvor man skulle gjøre av seg. For når man er syke, så er penger noe man ikke har i overflod av. Så jeg hadde jo tenkt å begynne å handle inn så smått, litt sånn nå og da til jeg skulle sitte på stand for å prøve å få solgt noe. Det går liksom ikke å få kjøpt alt på en gang. Å så har man konfirmant også i år. Og alle der ute vet jo at det koster litt det også. Av og til skulle man virkelig ønsket at penger vokste på trær.

Men uansett, denne spesielle meldingen som jeg fikk. Jeg vet nesten ikke hva jeg skal si. For så satt ut ble jeg. Hun har bestandig vist stor interesse for hobbyen min. Noe som har blitt satt veldig stor pris på av meg så klart. Og bilder har hun kjøpt av meg fra før. Men nå kom hun med et enormt stort forslag. Hun hadde nemlig tenkt å bestille mer fra meg. Og det hun skulle bestille. Kunne vi ta med på denne sommerfesten. Og ble det solgt så kunne vi bare bestille på nytt igjen. Det vil si at hun investerer i ting, som jeg kan prøve å selge. Og blir det ikke solgt. Så er det jo noen som skal ha det uansett.

Jeg har ikke ord for hvor glad hun gjorde meg. Og i tillegg kom hun med en masse tips om hva mer man kunne prøve å få tak i. Altså mennesker som dette, di er gull verdt di. Så nå blir det både aluminiums bilder, kopper, kalendere, puter, lerrets bilder … Ja kommer helt sikkert på enda mer etter vert.

Jeg er så spent. Og tusen takk til deg min fantastiske hjelper. Du vet hvem du er.

 

6 kommentarer

Siste innlegg