Så forbas…… typisk

I går reise jeg til hysneset helsefort. Alt var bare greit hjemme. Ja bortsett fra at minste mann var fryktelig lei seg for at jeg skulle være borte i to uker igjen. Og jentungen aller helst kunne ha tenkt seg at jeg holdt meg hjemme. Det var ingen tegn på sykdom.

Men i morges. Dag en har så vidt startet. Da får jeg meldingen. Minste mann har blitt syk. Er ikke det bra typisk. Så nå har mammas hjerte dårlig samvittighet. Kunne godt ha tenkt meg å vert hjemme å pleid den syke. Altså pappaen får det til han. Men det er nå noe med det. Det er nå jeg som er vant til å passe på når det er basselusker i hus.

Man får prøve å gjøre det beste ut av dagen uansett. Skal være tur dag her i dag. Ikke det mest fantastiske været for det i dag. Men noen sier, at det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær. Så må vel gå for perfekt all slags vær klær i dag.

Kjenner at jeg irriterer meg kraftig over alt en sliten syk kropp må være med på. Man må jo bare høre på det NAV mener at man skal gjøre. Eller prøve. Men dette her fungerer virkelig ikke for meg. Er jo forskjellig man aller helst skal prøve ut her. Helt sikkert for å se hva man klarer og ikke klarer. Trenings biten kan jeg bare glemme. Det takler kroppen min ikke. Turgåing er greit nok. For der kan man ta en tur alt etter hvordan formen er. Altså kort eller lang tur. Basseng trening er heller ikke så aller verst, oppvarmet basseng gjør godt for kroppen.

Men alle disse egen samtalene og gruppe samtalene man skal på. Ja det får jeg absolutt ingenting ut av. Man snakker ikke om, eller lærer ingenting om det som faktisk feiler en. Så jeg føler at jeg rett og slett kaster bort fire uker på ingenting. Og man blir mer sliten når man kommer hjem igjen, enn det man var før man dro.

Mye rart man skal presses igjennom før at di faktisk skjønner at man virkelig er syk. Men men, nok sutter fra denne kanten. Skal heller prøve å gjøre det beste ut av det. Nemlig forberede meg skikkelig til lege timen jeg skal på dagen etter at jeg kommer hjem. For nå har jeg fått nok. Og jeg SKAL kose meg så godt det lar seg gjøre på tur i dag.

Ikke sikkert det blir noe fin solnedgang eller noe i dag. Så får heller vis dere noen tidligere solnedganger.

Her ser det nesten uten som om at det er en skikkelig sen ettermiddag. Men skyene som kom var skikkelig mørke. Nesten torden svarte. Ble en vanvittig nydelig solnedgang på grunn av det.

En fantastisk nydelig strand ettermiddag.

Ingen solnedgang her da men. En soloppgang er ofte fin den også. Forelsket meg helt i dette motivet her. Det naustet der ligger altså så fint til.

Soloppganger og solnedganger gir en veldig god følelse innvendig bestandig. Jeg blir aldri lei.

 

 

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg