Rib tur

Det anbefaler jeg på det sterkeste å prøve ut. Juling får man, kropps messig. Men så definitivt verdt det. Helt ok å gå som en gammel krok i noen dager, etter den opplevelses turen vi hadde i går.

Følelsen av å sveve når man hopper i bølgene. Ja den følelsen fikk adrenalinet til å gjøre et super hopp. Man følte virkelig at man levde. Og det gjorde så godt å virkelig få le av ren fryd og spenning.

Og det å få oppleve å se så mange fine plasser på så kort tid, på en og samme dag. Ja helt utrolig. Vikingen, Rødøy, Selsøyvik, Nordfjord. Innom Viking for å se på polarsirkelen og bli døpt. Vi var bare utti havet å så på Rødøya, men det var helt greit. Ei praktfull øy, med praktfulle fjell og strender. Dit skal jeg i sommer å klatre. Å så innom en nydelig fjord, en tur som nesten tok pusten fra meg. For der var det nydelig. Å så fikk man se svartisen i enden.

Ja dette lever jeg lenge på. Må takke buneset for en fantastisk rib tur. Og mine foreldre for at di tok oss med. Anbefaler flere å prøve den turen på helgelands kysten.

Litt bilder fra Nordfjord og svartisen skal dere få se nå.

5 kommentarer
  1. I utgangspunktet visste jeg ikke hva rib var, men nå vet jeg. Dere tok altså en kjapp tur inn Nordfjorden – midt i hjertet av Svartisen. Sikkert en flott opplevelse, også etter bildene å dømme. Selv har jeg bare vært i Holandsfjorden med Engabreen. Kanskje ville jeg ha foretrukket en roligere båttur…

   1. Dette var virkelig en opplevelse. Jeg kunne gjerne ha tenkt meg å gjort det igjen. Men som du skriver, så hadde nok også jeg fortrukket å reist litt saktere neste gang. Så pass at man får opplevd å sett enda litt mer 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg