Oppussing dag 5

I dag var vi i gang alt før klokken 08.00. Enda det ble hjemme dag på lillegutt, og mor selv ikke er 100 % frisk. Bedre å komme i gang tidlig. Så blir man tidligere ferdig også.

Vi hev oss i gang med taket. Og før klokken var 09.00. Så var alt det nye taket på plass. Og hvor mange ganger man har gått opp og ned den trappen. Ja det har jeg ikke tall på. Blir jo litt ekstra opp og ned turer, når lillegutt trenger litt hjelp innimellom. Så man har da fått trimmen i dag.

Men nå er altså taket ferdig. Og vinduet er ferdig foret og listet. Så nå er det faktisk bare døren og gulvet igjen. En ting skal være sikkert. Dette blir virkelig kjempe fint.

Nå ligger jeg og mini på sofaen å er skikkelig sløve. Orket ikke mer i dag. Jeg måtte bare si stopp. Sånn er det bare.  Skal kun opp av sofaen for å lage pasta salat. Mer enn det blir ikke gjort i dag. Men i morgen blir vi ferdige.

Ser syk ut han der. Ikke sant. Er vel heller mamma syk. Altså liker best å være hjemme. Mammaen selv fryser. Som vanlig.

5 kommentarer
  1. Så bra jobba! Da er det godt å slappe av etterpå, og når både mamma og gutten er litt syke, så er det jo enda bedre. 😉 Koselig bilde av dere! 🙂 <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg