Oppussing dag 2

Ja hva har man satt i gang. En kranglete kropp og oppussing går som regel ikke godt sammen. Men man har da fått til litt i dag. Bare å bite di tennene sammen og kjøre på. Er ikke ferdig før man er ferdig.

Det ble da litt styr i dag også. Noen som gjorde at det ble bitte litt ekstra jobb. Altså litt mer riving. Ble gulvet sin tur i dag. Men det gikk heldigvis fort og greit det.

Må ærlig innrømme at jeg for det meste bare har tvinnet tommler og sett på i dag. Har hjulpet til når det har vert nødvendig. Men ikke mer enn det.

Vi har i vertfall fått opp nytt vindu. Og det ble såååå fiiiiint. Og den ene veggen som skal isoleres og taket er lektet ut. Så i morgen er det klart for å etter isolere. Og vegger og tak skal fikses. Det går fort dette.

Ikke helt helg enda. Det skal jobbes i morgen også.

8 kommentarer
  1. Jeg gleder meg til å se ferdig resultat, og jeg har stor forståelse for at det er slitsomt med de utfordringer livet byr på🦋
   Håper lørdagen blir finfin, klem❤️

   1. Ferdig resultat er alltid best <3 Gleder meg til å de det jeg også 🙂 Ble en veldig fin lørdag, selv om jeg sovney skammelig tidlig <3 Håper du har hatt en fin helg så langt du også. Klem <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg