Nydelig, nydelig påske

Enn å være så spent. For vi hadde jo et fantastisk vær før påsken. Jeg var spent på om vi fikk det fint i påsken. Og det har altså vert så perfekt som det kan gå an å få det. Bare kost oss ute, hele dagene. Har hatt med meg ungene på masse fine turer. Med grilling og greier. Bedre går det ikke an å få det. Er nok derfor det også har vert litt stille fra meg i det siste. Man har rett og slett ikke hatt tid. Og så har vi også hatt besøk i noen dager.

Akkurat nå sitter man her og skal straks ut på en ny tur dag. Langfredags marsj først. Og så blir det muligens så vi skal på en båt tur etterpå. Ja disse dagene må virkelig nytes. Er meldt sommer temperaturer fremover her nå, I april. Tenk på det. Rett og slett helt fantastisk. Disse dagene her minner meg om det året jeg fikk første mann. Det første året hans, startet akkurat som dette. Krysser alt jeg har for at det blir et sånt år i år også. Det har i vertfall startet bra så langt.

Må vel vise dere noen få av bildene som er tatt i det siste. Naturen har virkelig våknet til liv igjen. Og jeg rett og slett elsker det.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg