Nydelig dag

 

Kanskje ikke til å begynne med. For i dag var det endelig så pass vind stille at stor bålet kunne tennes. Og sånn som det så ut i kjelleren etter den siste oppussingen, så kan vi nok si at det var veldig nødvendig. Vi fikk endelig bort alt søplet. Det gjorde seg. Nå er det plass for levende vesen nedi der også. Neida, det var kanskje ikke så ille.

Men før vi startet med dette. Så hadde vi et koselig morgen besøk i hagen. Måtte lure meg ut sånn at jeg fikk meg noen fine bilder av denne rådyr bukken. En skikkelig kjekk kar. Elsker når dagen starter som dette. Han lot meg faktisk få komme veldig nærme også. Så lenge jeg var rolig i bevegelsene. La oss si at det ikke var lurt å nyse. Det var vist skummelt. Da løp han fort av sted.

Var ikke så verst han der, ikke sant ? Men jeg kunne jo ikke sitte der hele dagen. Bare å hive seg i ryddingen. Vi fikk nå heldigvis gjort masse.

Og i mellom slagene så måtte man jo være mamma også. Hadde en som skulle i bursdag. Da måtte mor være sjåfør. Men det er greit det. Da får man jo kjørt seg en tur, og sett noe annet en bare skogen her hjemme. Vi kjørte forbi sjøen, og da var det så klart bare å stoppe. Jeg kan ikke bare dra forbi uten å virkelig se litt. Måser kan jo være litt artige å ta bilder av. Di er faktisk litt fine også. Når man bare tar seg litt tid til å faktisk se på dem.

Alt i alt. Så har vi vert ute store deler av dagen i dag. Herlig. Er så godt når man endelig kan begynne å rydde litt i hagen, og få litt orden på ting. Nå koser vi oss bare med film og masse godt i skåla. En skikkelig fin lørdags kveld. Håper dere også har en fin lørdags kveld.

7 kommentarer
  1. Nydelige bilder! Fikk lyst å klappe han, han såg så myk ut.. 🙂 Kan jeg spør om en fototing ettersom du er ekspert nå? Blir bildene bedre med ekstra linser og skarpere? Eller merker du ikke så stor forskjell bortsett fra når du tar bilder veldig langt ifra/nær osv..

   1. Tusen hjertelig takk <3 Vet du akkurat den tanken fikk jeg også. At jeg hadde lyst til å klappe han <3 Men tror nok ikke at jeg får komme så nærme :-)He He det er bare å spørre. Men ekspert, det vet jeg nå ikke 😀 Det er vel kanskje ikke linsen som gjør så mye egentlig. Det har vel litt å si hvor nærme man kommer det man tar bilde av. For er man for langt unna. Så vil det bli uklart. Derfor kjøpte jeg meg større linser for å komme nærmere spesielt dyr. Men opplever at innstillingen er det som har mest å si for hvordan bildene blir. Rett innstilling betyr alt.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg