Nok inne dager

Nå har jeg kjent på det noen dager, at jeg har vert nok hjemme. Det har så klart vert litt nødvendig. Sånn er det jo når man pusser opp. Men nå trenger jeg virkelig litt luft under vingene. Så jeg spurte han som er her og hjelper oss med soverommet. Om vi kanskje kunne vente med det siste til etter helgen. Det var heldigvis greit.

Det var jo ekstra fristende å ta en lufte tur i morgen, når ei venninne sendte meg en melding og spurte om jeg ville være med henne. Sliten er man, men det gjør da bestandig godt med litt frisk luft. Og slappe av kan man gjøre resten av helgen tenker jeg. Det var veldig koselig at hun spurte. Så da håper jeg at vinden roer seg litt til i morgen. For her blåser det ille akkurat nå. Strømløst har det også vert. Bare det blir oppholds i morgen så er jeg fornøyd.

Å morgen hadde vi tenkt å prøve oss på ei løype som det er lenge siden jeg har gått. Bare håpe at kondisen min klarer oppover bakkene. Jeg er da vant til bare flat mark for tiden.

 

7 kommentarer
  1. godt å lufte seg innimellom ja :=) fotosafari er kjekt,du fanger mange vakre øyeblikk,håper du får en fin tur i morgen da,selv skal jeg til fysio,er litt spendt for ennå henger forkjølelsen i

  2. Herlige bilder! Håper du har/hadde en fin tur i dag. Godt å komme seg ut litt, og ta en liten pause.
   Her har strømmen godt 4 ganger etter at vi kom hit i dag. Er vel snø som har lagt seg på linjer e.l. her tenker jeg.
   God fredag og helg! Klem 🙂❤

   1. He he he var ikke så heldig at det ble tur på meg. Været ville ikke bli greit for å si det sånn. Men men…. det blir heldigvis bedre til uken 🙂 Det har vert en del strømløse dager her også i det siste. Spørs om vinden har rotet med noe. Dere må ha ei fin helg. Klem <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg