Naturovernatting 1

Må nok ta denne natur opplevelsen i flere puljer noen dager fremover. For det ble da ikke mindre enn nesten tre hundre bilder på mindre enn et døgn. Selvfølgelig så er ikke alle bildene noe jeg kommer til å ta vare på. Men det er ble nok til at jeg ikke kan vise frem alt på en gang.

Kan jo starte med noen etter solnedgangs bilder. For det var jo da himmelen rett og slett ble helt utrolig nydelig. Vi var jo så heldige at det var litt skyer på himmelen, og det gjør jo bare at man får et fantastisk farge spill. Og når man i tillegg har noen vannpytter, sjø og blitz til så er det utrolig hvor ivrige man blir. Og hvor masse morsomme bilder man får. Det føltes innimellom som om at man var på en annen planet. Men du og du som vi koste oss. Lo og jabbet i et. Sikker på at en eller annen måtte høre oss.

Varm føn vind hele dagen. Og det ble ikke kaldere før lenge etter at solen har gått ned. Og det at man ikke trengte å stresse hjem etter at solen hadde gått ned, ja det gjorde kvelden enda bedre. Vi hadde jo tross alt sengen med oss. Så vi kunne sitte nede ved sjøkanten så lenge vi ville. Så her kommer del en i bilder.

6 kommentarer

Siste innlegg