Natur overnatting 3

Vi fant oss en fin plass på Linesøya i helgen som var. Vi hadde vel egentlig i utgangspunktet tenkt oss en annen plass en dit vi dro. Men på denne turen så fikk di to ungdommene bestemme hvor vi skulle dra. Jeg angrer ikke på at vi dro dit. Det er jo noe eget ved å dra til en plass hvor man ikke har vert før. Alt blir jo nytt og spennende.

Men vi kom oss litt sent av gårde. Og det tok litt tid før at vi fikk ordnet camp plassen. Så oppdagelses runden startet litt i seneste laget. Så derfor har vi bestemt oss for, at vi skal komme oss av gårde litt tidligere neste gang. Sånn at man får litt mer av dagen før det blir kveld.

Men med en så fin ettermiddag og kveld som det vi fikk i helgen. Så skal ikke vi klage. Og til første turen og være. Så ble det så og si perfekt.

Vi hadde jo sett denne holmen som vi campet på, fra toppen av et fjell som vi pleier å gå til. Og syntes det så perfekt ut på avstand. Bortsett fra at alt ser litt flater ut på avstand, enn når man faktisk kommer seg til holmen og virkelig ser hvordan det ser ut. For det var så absolutt ikke flatt. Det var faktisk ganske vanskelig å komme seg ned til sjøkanten enkelte steder. Og øya var større enn jeg trodde. Men plassen var utrolig fin uansett.

Neste gang må jeg tenke ut en ny og fin plass. Jeg har ikke lyst til være på den samme plassen hver gang. Mulig turen går til Harbak neste gang tror jeg. Vi får se, vi får se.

Men nok om det. Vil dere se bilder fra turen så kan dere se HER og HER.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg