Natur overnatting 2

Det beste med å sove ute i naturen. Det må nok være det å kunne dele opplevelsen med venner. Vet ikke om denne helgen hadde blitt like fin uten di jeg hadde med meg. Kanskje vert godt å være alene. Men det er nå enda koseligere og morsommere å gjøre sånt sammen med noen andre.

Jeg likte aller best at vi klarte å dra med oss to ungdommer på denne utflukten. Og bare det at di sier at di gjerne vil være med flere ganger gjorde det enda bedre. Da føler man virkelig at man har gjort noe rett. Nå er jo jeg og min venninne to halv gale mennesker. Så var sikkert derfor di likte turen så godt som di gjorde disse ungdommene. For vi finner jaggu på mye rart. Klarer å gjøre dem små flau inni mellom også. Men sånn innerst inne så tror jeg egentlig at di liker det. Di hang nå sammen med oss hele tiden. Di stakk ikke av.

Jeg tar meg i det å alt sitte å planlegge neste tur. Kunne gjerne ha tenkt meg å dratt nå. Men må nok vente til fin været kommer tilbake igjen. Ikke helgen som kommer, men helgen etter….. da tror jeg at jeg må finne meg en ny plass og dra til. Kanskje klarer jeg å dra med meg noen flere. Det hadde nå vert koselig det.

Den fineste og den mest fantastiske gjengen å ha med på tur. Og her har jeg dobbelt opp av dem.

Morsomt når man faktisk får lov til å ta bilder av ungdommen. Og jeg spurte om jeg fikk lov til å legge ut bildene av dem. Min venninnes gutt dette.

Synes ikke plassen vi fant oss var så ille å se til.

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg