Natur i bilder

Man har lyst til å blogge. Men når kroppen er sliten, og det er vanskelig å finne ordene. Så er det nesten enklere å dele litt av det jeg ser i min hverdag, i bilder.

Har så masse å snakke om. Men det lille ekstra må være der for å få til å sette ord på ting. Men kanskje klarer man å få frem litt glede oss andre, bare med å vise frem naturen litt. Mye medisin i bare å nyte litt bilder.

Gode kvelder, der man bare kan sitte å nyte utsikten på en liten haug i Hasselvika. Lett å la tankene bare flyte til en sånn utsikt.

Disse små knoppunge svanene kan vel hvem som helst elske å sitte å se på. Koselig når di kommer så nærme at man nesten kan stryke dem.

Eller når man stille lusker rund i skog og mark, og oppdager denne staselige karen her. Da sette man seg bare rolig ned og nyter det man ser. Han lytter, spiser litt, lytter litt igjen og går stille inn i skogen.

2 kommentarer
  1. Du vil jo aldri kunne beskrive de følelser du viser med bildene dine. De forteller sin egen historie. De forteller også mye om deg selv. Kanskje er vi litt tvillingsjeler for jeg blir rørt av det du viser i bildene dine. Jeg kjenner det igjen selv om motivene er forskjellige.

   1. Helt sant. Bildene forteller virkelig sin egen historie. Og di kan nok helt sikkert ikke fortelle dere om følelsene og tankene mine. Men di sier mye om hva jeg synes om den vakre naturen vi bor i. Og di sier mye om hvor mye dette betyr for meg. Vi er veldig glade i å ta bilder, både jeg og du <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg