Nå må det bli bedre snart

Nå er jeg altså så ekstremt lei av dette av og på været. Gleder meg så innmari til at solen finner ut at den skal vise seg frem igjen. Altså det passer jo for så vidt bra at været er som det er, nå som vi driver og pusser opp. Jeg kommer meg jo ikke ut akkurat nå uansett.

Men jeg savner nå å ha den lille stunden ute. Om det nå så er bare for å sitte en liten stund på altanen. Men det har da ikke vert vær til det heller i det siste. Bløt snø og vind er ikke akkurat noe særlig koselig.

Tror det er et lite håp om at det skulle bli bedre til neste uke. Har hørt noen små rykter om det. Og det passer jo utmerket. For da er vi også ferdig med rommet. Håper jeg. Savner di koselige turene med venninna mi. Krysser fingrene for at vi begge er i form til uken, og får til å treffes igjen. Fryktelig lenge siden sist nå. Og det er noe med det. Man savner di stundene der.

Har nå heldigvis en del bilder jeg kan vise frem fra arkivet, bare etter di siste fine dagene vi hadde. Får jo aldri vist frem alle bildene man tar på en tur. For det blir da fort et par hundre bilder. Og alle kan da ikke legges ut i et innlegg. Kjekt å ha noe liggende til at man eventuelt får sånne dager som dette, med dårlig vær, eller om man har andre gjøremål som må gjøres.

5 kommentarer
  1. Nydelige bilder ♥ Og det er jo sånt som gjør at vi stadig lengter etter det gode været som vi av og til får en smakebit av.
   Her var det nydelig vær i går. I dag var det grått og regn igjen, som jo er det vanligste været her.
   Men jeg drømmer også om at været skal snu og bli bedre. Så drømmer vi hardt nok, blir kanskje drømmen sann 😉
   Oppussing krever sitt. Slit mens det står på, men gleden når det er ferdig overgår alt 🙂 Lykke til videre med det ♥

  2. solnedganger og speilinger er vakkert,det kan en vise frem hele året :=)har regna her også i dag,det har vært helt ok siden både jeg og mannen har vært syke i snart en uke nå,men nå som vi friskner til igjen krysser vi også fingrane for litt solskinn :=) det får vi håpe på både du og eg hvet du :=)

  3. Nydelige bilder!

   Ja dette av og på – været er travelt…………… men håper nå at temperaturene går oppover og at vi slipper flere kalde dager nå 🙂

   Ønsker deg en god dag!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg