Magisk natur

Tankene flyter best ute i det fri. Alle trenger man en plass, der man bare kan koble ut. Bort fra alt kjas og mas. Hverdagen kan rett å slett bli litt mye for alle og en hver.

Verden har i vertfall blitt litt for mye for meg i det siste. Kroppen er ikke lenger med meg. Og tankene herjer.

Heldigvis, så har man en plass å rømme til. En plass som gir litt energi. Og som drar tankene bort litt. Naturen, naturen er min plass. Plassen min for å komme bort litt.

Bilder….. Jeg kan gi dere bilder i fleng. Men ord, ja det er vanskelig.

Konglebit. En utrolig nydelig fugl. En egentlig ganske stor fugl. Men den lager den fineste lille lyden. Kan stå lenge å bare studere den. Nydelige farger på den. Hannen er litt mer rød. Fine er di begge, både hannen og hunnen.

Og solnedganger. Finnes vel ikke et menneske der ute, som ikke liker dette. Jeg elsker å sitte å se på når solen går ned. Di fineste solnedgangene man kan få, er når det er skyer på himmelen. Farge spillet i skyene. Ja bildet sier alt. Jeg elsker det. Og det er dette som gir meg energi. Som gjør at jeg føler meg levende. Som får tankene mine bort. Om så bare for en stakkars stund.

6 kommentarer
  1. Så utrolig nydelige fugler! <3
   Enig med deg. Naturen er stedet for både pauseknapp og påfylling av energi. Å være i natur er ofte å lade opp reservene. Håper du får det bedre snart. Ønsker deg en så god fredag og helg som mulig 🙂

  2. Nydelige bilder fra deg 🙂 Ja det er godt å rømme ut og til den vakre naturen – og bare være – motta energi <3

   Ønsker deg en god fredag!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg