Må få dagen til å gå

Det er vinterferien enda. Og to av barna som jeg nå har her hos meg. Ja di kjeder seg. Di har mast lenge på sin mor. Ja di har vist lyst til å finne på noe. Men jeg føler meg som en snegle i dag. Alt går i veldig sakte tempo.

Jeg vurderer om vi skal kjøre inn til sentrum, for å se om vi finner noen fugler eller kanskje er vi heldige, og finner otrene igjen. Jeg orker ikke å gå langt. Men på den plassen der. Kan lille gutt leke seg ved vannkanten. Samtidig som det plutselig kan dukke opp noe man kan ta bilder av.

Etter at vi har gjort det. Så tror jeg jammen meg det blir helge handel. Men jeg er så blank på hva vi skal lage oss å spise i kveld. Lei den fredags kosen vi pleier å lage. Altså taco eller pizza. Blir vel det vi ender på til syvende og sist. Er man mat lei så er man mat lei. Da er det vanskelig å finne på noe annet spennende. Men noe skal det da bli.

Jentungen lurte på om vi kunne prøve oss på photoshoot i dag. Altså at vi ordner henne på håret og leker oss med litt sminke. Og tar bilder. Har lenge hatt lyst til å øve meg på å ta bilder av mennesker. Det har ikke helt vert min greie. Men nå kunne jeg tenke meg å prøve meg på det. Og hva er vel ikke bedre enn å øve seg på di menneskene man har rundt seg. Øvelse gjør mester sier dem. Hvem vet, kanskje får man til det også etter vert.

Nei nå må jeg bare dra meg selv opp av sofaen. Kommer ikke noe lang med å sitte her. Ut å få frisk luft på lungene. Dere må ha en fin dag. Og god helg.

6 kommentarer
  1. hmmm mon tro om jeg får et sånt mas neste uke ? da skal jeg være sammen med dei 2 elsdte barnebarna,ja ja vi får no se :=) håper dere fikk en koselig dag etterhvert ,ikke bare bare når barna blir leie,sånn sett er det litt trist att barn slutter å leke i veldig ung alder,blir liksom mest tv ,data og telefoner har jeg inntrykk av

   1. He he he det trenger ikke å bli sånn vet du. Er noe annet når barna er borte fra mamma og pappa. Er enklere å mase på dem. Og jeg er helt enig i at data og mobiler tar bort mye av den leke stunden. Barn nå er ikke som di var før. Men jeg drar med meg mine ut. Så snart det er vær til det <3

  2. Da håper jeg dere har kommet dere en tur ut og hatt det hyggelig ! Moro med bilder av folk..og du som tar så flotte bilder av andre ting blir nok snart “proff” på det også.. Klem og god helg til deg og dine <3

   1. Vi koste oss masse. Og jeg er enig i at det er morsomt å se folk også. Alle er jo så forskjellige. Og jeg er ikke den som gir meg. Jeg prøver og prøver til jeg får det til <3 Men proff…. hi hi hi ja det tror jeg skal litt til.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg