Lykken er snille mennesker, når instagram er irriterende.

Ingenting føles bedre, enn når bare noen få mennesker bare viser at di bryr seg.

Jeg er da ei som elsker å holde på med fotografering, det er kanskje så å si mitt alt. En av di få tingene i vertfall som bare gir mer enn det tar. Den som gjør at man glemmer lit tid og sted hvis dere skjønner. Noe å drømme seg bort i. Og det er jo også da litt koselig å faktisk dele det man får til å fotografer. Ja hvis man blir fornøyde med det man “fanger”. Da pleier jeg aller helst å dele på instagram, altså HER.

Men som en en god man gjorde meg litt oppmerksom på i dag. Altså denne karen HER. Snille og gode Atle han gjorde meg oppmerksom på det faktum, at det jammen ikke er enkelt å bli lagt merke til. Og det er nok sant. Er mange på instagram, blogg…. ja alle disse media greiene man kan finne. Som kanskje hadde fortjent litt mer oppmerksomhet. Men så har man da den verden som man lever i, i dag. Man blir fulgt, man følger tilbake. Men så har det nå blitt inn tror jeg å bare slutte å følge en, når di har fått meg foreksempel til å følge dem. Ja det er vist å kjekt å trykke på unfollow knappen etterpå. Når di har fått det di ville. Altså at jeg følger dem. Jeg gjør ikke det. Følger jeg, så følger jeg med hele mitt hjerte. Rett og slett for at jeg liker det jeg ser.

Fatter ikke greia. Hvorfor følge, når du egentlig ikke vil. Kjenner at jeg blir små irritert egentlig.

Men nok om det. Denne mannen her, som jeg nevner i blogg innlegget her. Han fortjener all verdens gode ord og å bli lagt merke til. For di ordene som han skrev til meg på instagram i dag. Di varmet virkelig mitt hjerte. Her har dere hans instagram. Det er mye fine bilder å finne der også.

Ble sikkert litt rotete å forstå hva jeg mente. Men håper noen kanskje skjønner. Får legge inn noen bilder kanskje som er å finne ja…… på instagram….. Kanskje sagt det nok nå. Men det er jo en fin plass å dele, for den som er glade i å ta bilder. Og også en fin plass for den som bare liker å se på bilder.

Gleden over å ta seg en liten kjøre tur, når bena er for tunge å bære. Man trenger ikke å dra langt for å se noe vakkert. Nydelige speilinger.

 

2 kommentarer
  1. Hei på deg!

   Jeg forstår absolutt hva du mener 🙂 Jeg får følgere også forsvinner de……….på instagram. Men jeg er som deg, at jeg følger de jeg vil og som jeg liker bildene av – også får de som vi, følge meg eller ikke. 😀

   Flotte bilder hadde du også her – og nydelig header!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg