Latere dag går det ikke an å få

Jeg føler meg råtten, rett og slett. For en lat dag. Ja hvis du ser bort i fra min lille flyve tur etter falken tidligere i dag.

Har så og si nesten ikke klart å røre meg i dag. Helt totalt ferdig. Men må innrømme at det gjorde godt å bare være rolig. Kroppen trengte det.

Altså, jeg har kreistet meg opp av sofaen for å få satt på to maskiner med klær, ryddet rommet til lillegutt, skiftet på sengen hans og laget middag. Så har kanskje ikke vært så lat som det høres ut som. Det er jo dessverre ikke sånn, at ting blir gjort av seg selv. Selv om jeg noen ganger skulle ha ønsket det.

Finner jeg sandpapir i morgen. Så skal jeg endelig få ut fingeren, og begynne å male. Nå går det ikke an å skyve det unna lengre. Bedre å bli ferdig med det. Så slipper man å tenke mer på det. Det henger jo over skuldrene som et lodd dette også. Alt som skulle vert gjort. Det er bare så utrolig vanskelig å komme i gang. Blir seriøst uvel bare jeg tenker på en male kost. Så ja, jeg er lei av å male.

Like greit å få utnytte dager med dårlig vær med å få gjort unna sånt. For tvert det blir fin vær. Så klarer jeg ikke holde meg hjemme. Da er mauren fort på plass i armer og bein. Kun tur som står oppi hodet da.

Nå skal jeg faktisk lure meg opp på loftet. For å prøve å klippe mitt eget hår. Blir det nå for ille, Så får jeg bare gå med lue eller klippe meg helt kort igjen.

Et lite øyeblikk på altanen måtte jeg nå ha i dag. Ingen tur. Men luft på lungene gjør godt allikevel.

Skarven tok jeg så klart ikke bilde av i hagen. Det var i går da jeg gikk ved sjøen.

 

7 kommentarer

Siste innlegg