Kanskje er man tilbake

Hei sann….. Lenge siden sist man trykte på disse tastene her. Lengtet etter å skrive har jeg gjort. Men det hender seg nå sånn, at av og til så må man bare tenke på helsen først. Får man en smell, så får man en smell. Da er det greit å bare tenke på seg selv en stund.

Men en liten titt innom, bare for å si at man er da i live, er kanskje greit. I vertfall for di som har sendt en liten melding her inne for å høre om det går bra. Det går bra, så bra som det kan gå. Men å blogger er faktisk mye jobb, enten man tror det eller ikke. Det er liksom ikke gjort på et lite blunk å skrive et innlegg. Det må tenkes og planlegges en del, på hva man skal skrive og hvilke bilder man skal bruke. Og det krever igjen en del bruk av energi, som man absolutt ikke har.

Så jeg har faktisk brukt noen måneder til å faktisk bare tenke på meg selv og familien. Å så klart fotografering. Aldri en dag uten kamera kan dere skjønne. Det er jo meg. Min medisin.

Jeg har da opplevd litt i sommer. Ikke mye. Men sånn akkurat passe. Og bilder deretter har det da blitt. Kanskje har noen av dere lyst til å se litt bilder igjen. Jeg kan jo dele noen få i dag. Kanskje kan jeg finne på å legge inn noen i morgen også. Er greit å ha litt å gjøre selv om man er på et rehabiliterings opphold, eller nå er jeg  jo “bare” på kartlegging i første omgang. Så får vi se da, om det kanskje blir til noe mer.

Nok om det her kommer det noen få bilder.

Bilder her er tatt på bud, altså ikke så alt for langt unna Kristiansund. En fantastisk fin plass.

Dette er også tatt på Bud

Besøk hadde vi i ved teltet vår mens vi var der. Koselige små krabater.

Dette bildet tok jeg i går kveld. På min bitte lille kvelds runde. Bra godt å sitte nede ved denne sjøkanten her. Bildet er tatt på hysneset i Hasselvika. Torden skyer og solnedgang på en gang.

Da fikk dere en liten smake bit. Kanskje kommer det mer i morgen.

8 kommentarer
  1. god morgen,det var jo koselig att du tittet innom ,har jo sett mange fine bilder på instagram jeg da ? ja helsen kommer først og så familien,jeg skal til fysio og trene i dag ,så blir jeg hentet av elsdte datter,skal ligge over hos henne,det gleder eg meg til :=) ha en fin dagg da og lykke til med utredningen.Ps utrolig vakre bilder da :=)

   1. Merkelig dette med bloggen. Man savner det jo. Man får jo på en måte satt litt tanker på arket. Å så har jeg jo savnet dere en smule også 🙂 Helsen kommer nok først. Men det er da ikke enkelt det heller bestandig. Du har nok vert innom meg på instagram ja, det setter jeg veldig pris på. Har smått sett innom deg også 🙂 Du må ha en kjempe fin dag du også. Og tusen hjertelig takk <3

   1. Takk <3 Har savnet dere vettu <3 Og så savner man også litt, å sette ord på litt tanker og følelser. Kommer nok til å prøve å dele litt. Noen dager en tekst og bilder. Og andre dager, kanskje bare bilder. Klem <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg