Jeg er så spent

En å være så oppspilt, spent, en liten smule redd og glad på en gang. Det er altså så mye spennende som skjer fremover. Ja så mye at jeg tror jammen meg at jeg får problemer med å sovne i kveld. Nå har jeg heldigvis sovet noen timer på sofaen. Så jeg berger for i natt. Skulle jo ikke ha sjekket mailen min før jeg skulle legge meg. Men gjort er gjort.

Min venninne gjorde meg nysgjerrig. Så da klarte jeg ikke å la være å sjekke mailen. Tenke seg til. Lille meg og min lille hobby. Ja jeg, skal være fotograf på den store Stokkøya festivalen i år. Fikk melding via Messenger for noen uker siden. Om jeg kunne tenke meg å stille som fotograf. Må innrømme at jeg ble litt satt ut. Og jeg prøvde å forklare at jeg egentlig er mest vant til natur fotografering. Men hun sa at det var bruk for meg uansett. Måtte søke så klart. Og etter litt om og men, så gjorde jeg nå det. Trodde egentlig ikke at jeg kom til å bli plukket ut. Men der tok jeg feil.

Herlighet jeg er så spent. Helt utenfor min komfortsone dette. Mildt sagt. Så nå er det om å gjøre å øve seg fremover.

Nei nå må jeg komme meg i seng. Uansett hvor oppspilt man er. Sykehuset igjen i morgen. Og kanskje er jeg heldig og får møte en annen blogger også. Dere kan lese hennes blogg HER om dere vil.

22 kommentarer

Siste innlegg