Jeg er så klar

Ja nå kan jeg nesten ikke vente lengre. Hvor blir det av våren og varmen. Jeg er så lei av disse hvite flakene og den sure og kalde vinden. Jeg har jo fått noe i posten, som bare venter på å bli brukt.

Denne jenta er nemlig klar for å oppleve naturen på en helt ny og spennende måte. Nå skal jeg virkelig bli villmarkens jente. Jeg har nemlig fått tak i hengekøya. Altså ei skikkelig hengekøye, med myggnetting og greier. Til og med ungene ble helt i ekstase. Har sagt at di skal få være med di også. Men tror det blir en og en i gangen, sånn til å begynne med. Tror det kan bli vanskelig nok å ta med bare meg selv på tur di første gangene. Ikke minst å huske på alt som må være med.

Jeg får sånn gode minner av dette. Mest gode minner fra den tiden vi var på turer med min pappa. Håper virkelig at jeg klarer å bringe sånne gode følelser og minner videre til ungene.

Så nå lengter jeg bare enda mer til disse varme vår dagene. Kan jo så klart sove ute om vinteren også. Det er bare at jeg fryser jo konstant. Så tror dette må testes i litt mildere temperaturer først.

Jeg har drømt om dette i over et år nå. Så nå er det bare å planlegge og gjennomføre.

Var da litt nørkt på kjøkkenet mitt. Men måtte jo prøve å henge den opp.

Så nå får tiden bare vise om dette er noe for meg. Jeg tror og håper det. For når jeg først er på tur, så er tiden så alt for kort. Kanskje blir det bedre nå. Vi får vente og se.

7 kommentarer
  1. Det blir nok artig på tur 🙂 Håper dere kan få til noe i påsken, en liten prøvekjøring? Det blir ofte litt varmere i påsken. Uansett gøy Har du kjøpt til ungene også? 🙂 Ha en fin lørdag <3

   1. Jeg håper vi får til det. Det hadde vert så morsomt. Jeg har desverre kjøpt bare to i første omgang. Vi må teste ut om dette er noe for oss. Men har en veldig snill naboe her. Som sa at jeg kunne få låne hos henne hvis jeg trengte <3

  2. Så spennende!

   Hengekøye er tingen! Jeg har telt jeg tar med – og vil prøve overnatte ute til våren og sommeren og kanskje utover høsten. Det er en drøm for meg – men ikke enkelt å gjennomføre. Men jeg har gjort det en gang – og det er spennende. Med stormkjøkken og god mat og et lunt telt så koser jeg meg sammen med hunden.

   Lykke tl ! Og jeg gleder meg til å høre hvordan det blir med overnattinger hos deg 😀

  3. Spennende dette 😀
   For meg hadde ikke en sånn hengekøye fungert så greit. Jeg sliter sånn med søvnen, så ville nok ikke fått blund på øynene, både av mangel på min vante komfort, og av spenningen i å få med meg det som evt. ville skje rundt meg 😉
   Jeg var på teltcamping i 2016. Vel og merke på campingplasser. Men det var veldig hyggelig. Og noen år før det hadde jeg med meg ungene på teltcamping. Nå er jeg redd teltiden er over for meg. Men gode minner er det 🙂
   Gleder meg til å se når du har fått køyen i bruk ♥

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg