Irriterende å plages

Når jeg nå endelig fant litt energi til å faktisk blogge igjen, så er det da typisk at man skal plages litt.

Jeg trives aller best med å skrive fra pc. Og det er aller best å legge inn bildene fra pc i stede for mobilen. For kvaliteten på bildene blir noe bedre når man bruker dataen. Men ett eller annet har hendt sånn at jeg ikke får til å legge inn via pc. Det var ikke noe problemer for noen uker siden.

Bra typisk at man skal plages, spesielt når man nå har opparbeidet seg et lite lager med fine bilder som kunne ha vert morsomt å vist frem.

Kanskje er det flere enn meg som plages ?

Et lite knippe bilder fra fine vår dager på Linesøya.

4 kommentarer
  1. Hvilke problemer er det du har da? Hva er det som skjer når du prøver laste opp? Jeg har ikke fotoproblemer 🙂 Det siste bildet med endene var HELT skjønt!! 🙂

   1. Når jeg prøver å laste opp. Så står det at filen ikke kan være større en 15 MB. Og når jeg prøver å laste opp. Så får jeg bare opp en rute der det står nedlastningen er ikke vellykket. HTTP feil. Og den filen jeg prøver å laste opp er på 1.03 MB. Skal prøve å spørre dem som eier dette oppsettet. Hvis jeg nå finner ut hvor jeg kan spørre 😀

   1. Ja disse små var skikkelig nydelige. Men som di kunne løpe. Ikke bare bare å få bilde av dem 😀 Noen må plages litt. Håper det ordner seg for meg også. Lurer på om filene jeg har er for store.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg