Ikke til å tro

Enn det, di to siste ukene har vert som en drømme verden. Med helt fantastisk nydelig og varmt vær. Shortsen, stropp skjorten og badetøyet har vert fremme. Alt har blitt grønt, og masse blomster har våknet til liv. Fuglene er tilbake og lager lyder i alle krinkler og kroker. Man har begynt å tenke på sommeren, man gleder seg til varme dager og netter. Vi har til og med kjent på vannet, alt dyppet tærne i det kalde vannet. Og det i april. Tidlig nok. Men så varmt har det faktisk vert i det siste. Rett og slett helt fantastisk

Men så våkner man i dag. Jeg vet jo at det bare er mai enda. Man kan ikke forvente at sommeren er her riktig enda. For det er jo bare tidlig vår. Men når man har hatt rundt 20 grader i mange dager. Så er det jo ikke rart at man blir lettere forvirret når man våkner til snø filler som daler ned fra himmelen. Det var så kaldt ute i dag, at jeg valgte å være hjemme. Frøs bare jeg gikk fra huset og inn i bilen. Og negle spretten var ikke langt unna. Kjente at jeg heller ville krype under pleddet og bare nyte varmen. Trenger ikke snø nå. Jeg vil ikke ha snø nå. Men vi må vel bare ta det som kommer. Man har vel ikke mye valg akkurat der.

Jeg sitter her under det gode pleddet og bare ser ut av vinduet. Jeg venter og håper på at lille nøtte liten kommer på besøk i dag også. Selv om jeg kanskje aller helst skulle ha vert på fjellet for å sett til ørne mor. Men hun drar da ikke sin vei med det aller første hun, håper jeg. Får nyte synet av alle dompapene og snø fillene i stede. Og hvem vet, kanskje kommer lille nøtte liten på besøk før denne dagen er over.

Vi får kose oss med noe bilder jeg har tatt på noen av mine tidligere turer. Når jeg ikke kommer meg ut for å ta nye i dag.

Nå var nå kanskje ikke dette bildet av denne grønsisiken tatt på en av mine turer da. Men fin er den allikevel.

Nydelig blikk på denne tjelden.

Og denne nydelige ørnen fra båt turen sammen med min datter. Som jeg gleder meg til flere turer på havet sammen med henne.

To rådyr av mange. Det er så utrolig mange av dem på linsesøya. Elsker å ta bilder av dem.

Neslesommerfugl, ja den har det vert masse av i det siste. Nå gleder jeg meg bare til det kommer en ny art. For denne har jeg nesten sett litt for mye av i det siste. Men di er da fine.

5 kommentarer
  1. her var det mange gullkorn,utrolig fine bilder.Snøen ligger langt ned i fjella og der har sluddet og regnet i hele dag,holder meg inne jeg også i dag med god fyr i ovnen :=) så går vel dette forhåpentligvis fort over igjen,’

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg