I morgen skjer det

Nå har man brukt nesten hele dagen i går, og nesten hele dagen i dag på å hvile mest mulig. For i morgen blir en spennende dag. Jeg og min venninne elsker jo disse vær meldingene hvor ordet ekstrem vær er blandet inn. Nå er det ikke med tanke på vind denne gangen. Men det skal være så stor flo som det aldri har vert før sies det. Har helt sikkert vert noe lignende før. Men alt som ikke skjer hver eneste dag, er jo spennende.

Så det er klart at vi må ut for å sjekke dette. Det gjør det jo litt ekstra spennende at det skal være vind oppi dette også. Bølger, stor flo og fotoapparat i morgen, det må jo bli en bra dag. Så fremst at det ikke blir alt for mye regn. Eller bra blir det jo uansett, for man får en dag sammen med ei god venninne.

I dag har vert en helt perfekt dag. Greit å ha morsdag. Fikk sove lenge og våknet til frokost på senga. Og aldri har vel senga noen gang vert så full av mennesker som i dag. Oppdaget det at ungene virkelig begynner å bli store. Ble trangt om plassen. Men det var koselig.

Bare å komme seg i seng her snart, sånn at man er opplagt til i morgen. Og krysse fingrene for at man finner spennende motiver.

Sa nå at jeg har brukt di to siste dagene på å slappe av. Men var en bitte liten tur ute i går da solen gikk ned. Himmelen var alt for fristende og fargene var helt perfekt.

Denne soloppgangen er fra forrige uke. Var nydelig da også.

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg