I farta

Jeg er altså så døgnvill for tiden, at det nesten er litt skummelt. Det gikk opp for meg hvilken dag det er i dag. Da mannen spurte om vi skulle kjøre oss en tur. Det gikk opp for meg at det er søndag og ikke lørdag da. For vi pleier jo å kjøre oss en tur på søndager.

Er ikke en sånn skikkelig foto oppdagelses kjøre tur i dag, som vi pleier å ha. For i dag skal vi å se på et nytt sorteringsverk til mannen i huset. Eget grustakt, da er det greit å ha utstyr sånn at man får sortert sanden på skikkelig vis.

Mannen snakket om ei ande elv ikke langt unna det verket. Så da var ikke jeg vondt å be. Da er jeg med jeg. Ikke det nydeligste være i dag. Så er ikke sikkert at jeg får noen bilder på denne kjøre turen. Vi får se hva jeg har funnet eller ikke når jeg er hjemme igjen.

Kom jo også på nå at jeg helt har glemt at lille gutt egentlig skulle på trening for små rollinger i dag. Men det er jo for sent. Tror jeg må få noen til å sende meg en melling om å minne meg på sånt fra nå av. For hukommelsen min er langt i fra som den en gang var.

Ja sånn er nå en gang min hverdag. Bare å bli vant til det først som sist.

Vi må ha med et par bilder av noen fin værs bilder. For i dag er det bare grått og stusselig.

Må håpe får mange sånne dager igjen snart. Det har vert lite å sett til solen i det siste.

9 kommentarer
  1. Så fine bilder😊
   Her er det knallvær i dag. Blå himmel og sol. Men jeg har voldsomt plunder med på våkne helt til live i dag.
   Var grytidlig våken. Mon sovna som en stein igjen like etterpå😊

   1. Tusen hjertelig takk <3 Heldige dere som har hatt sol. Her har det altså blåst så ille og regnet en del. Så ikke vert den beste ute dagen i dag.Det høres kjent ut det der. Altså å våkne tidlig og sovne som en stein etterpå. Pleier å få til det jeg også 🙂

  2. Vakre bilder. Jeg må også få lov til å gi deg god kritikk for det du skriver. Du skriver så levende og litt travelt… jeg kan tenke meg at det er slik du prater også. Ordene bare renner ut, og det er veldig fascinerende å lese.
   Ha en strålende dag, du og Nikonen din )))))))

  3. Fantastiske bilder! 🙂 Og snart er det skikkelig vår. Har hatt det deilig i dag her i sør jaffal. Den hukommelsen … uff, gidder ikke tenke på det der. Må skrive ned alt jeg, hvis ikke så går det i glemmeboka.

   1. Tusen hjertelig takk <3 Skikkelig vår gleder jeg meg veldug til. Og det går så foet i mot den tiden 🙂 Heldigvis. Hukommelsen er å blir håpløs. Men må vel bare venne meg til det. Skal begynne å gå med gule lapper i panna 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg