Hvorfor ødelegge

Noen er bare veldig flinke til å ødelegge. Jeg har brukt fotograferingen mye, mye for å komme bort fra alt som er vanskelig. Jeg rett og slett elsker/elsket å holde på med det. Drømme meg bort i bilder og vakker natur.

Men så har man bare di få. Eller egentlig ganske mange nå, som mener at jeg deler for mye. Noen mener at jeg faktisk virker besatt av dette.

Jeg deler kanskje mye. Eller jeg har gjort det. Disse dagen/ukene har så og si drept noe i meg. Det har blitt vanskelig å dele. Takket være dumme ord.

Den virkelige, virkelige gledet over bare å ha noe, noe å gjemme seg bort i. Ja nå klarer jeg nesten ikke tanken på å ta i kameraet. For alle disse ordene, til disse menneskene dukker opp. Ja jeg har kanskje brukt fotograferingen litt mye. Men hva var galt med det. Er det ikke bedre å dele bilder, enn bare elendighet og dumme tanker. Jeg syntes det var bedre. Det hjalp meg.

Så nå har jeg bestemt meg for at jeg ikke kommer til å dele på Facebook lengre. Blir kun blogg verden som får se meg og mitt nå. Og Instagram.

Jeg liker ikke å føle meg sårbar igjen. Men sånn har det blitt. Jeg skal fortsette som jeg har gjort. Jeg kommer bare ikke til å dele for mye lengre. Bare av til.

11 kommentarer
  1. det var trist å lese,skjønner ikke hvorfor andre mennesker skal bry seg ,du har da ikke delt mye ,mest natur og dyreliv og det kan ikke bli for mye av det.Har du delt andre mennesker,j ja så er det mest deg selv og dine barn og det må du ha lov til ,bare fine bilder.Jeg prøvde meg på facebook en gang jeg også,men sluttet like fort jeg også da jeg fikk reaksjoner på hva jeg delte ,folk kan virkelig være slemme .
   Håper du får kose deg her på blogg uten ukvemsord,for det liker jeg overhode ikke

   1. Det er jammen ikke lett å vite hva som er greit å dele eller ikke for tiden. Noen gang deler man vist nok for mye. Og andre ganger for lite. Og det er bestandig en eller annen som bare må rakke ned på ting. Men sånn er det nå bare. Jeg orker ikke å dele der andre bare vil ødelegge. Da deler jeg heller her og bare her. Alle som er her er nå i det minste gode <3

  2. Ikke la deg stoppa av andre, da kommer du ingen vei. Fantastisk fine biler du har delt her, det er fint å kunne studere dyr så Close-up, vanligvis er de så kjappe eller langt unna.

   1. Nei jeg vil ikke la meg stoppe. Skal nok gjøre det jeg gjør. Bare ikke dele på visse plasser. Di som vil se det jeg gjør. Får heller ta seg tid til å gå inn på siden min via nettet. Da trenger ikke di som ikke liker det jeg deler, å bli plaget mer med mitt <3

  3. Men i alle dager, jeg skjønner ingen ting…
   Dine bilder er som en bok for meg, jeg kan tolke det slik jeg vil, jeg kan se dypere etter i dine bilder og sanse og sammen med dine ord kan jeg legge sammen 2 + 2 = 5, fordi dine bilder og du passer perfekt sammen.
   Jeg får meg en pause fra hverdagen og mitt eget tankekjør når jeg stikker innom din blogg. Det er et lite lysglimt som betyr så utrolig mye for meg.
   Du er en fantastisk fotograf, en kunstner i mine øyne, og hadde du solgt bilder hadde jeg kjøpt et.
   Du er en vakker sjel både utenpå og innvendig, jeg skulle så gjerne møte deg en dag og klemme deg❤️
   🦋

   1. Ja enkelt skal det dessverre ikke være bestandig. Men sånn er det. Må bare gjøre ting på en litt annen måte fra nå av. Så får man håpe at det ordner seg etter vert <3 Du og dine gode ord gjør meg bestandig glad igjen. Tusen takk <3 Og god klem til deg. Og kanskje en dag, så er vi heldige og får treffe hverandre. Hvem vet <3

  4. Det er så mange rare mennesker der ute! Glad du fortsatt skal blogge, for jeg storkoser meg med både bildene og teksten i innlegga dine! Ikke la deg tråkke på! Mange klemmer <3

   1. Du er så god du <3 Tusen takk <3 Det er mye rart ute i den store vide verden. Der er jeg så enig. Men nå skal jeg altså bare fortsette med å være meg. Så får nå folk bare si hva di vil <3 Klem

  5. Jeg blir så sint når jeg leser dette. Du kan da vel dele akkurat hva og hvor mye du vil!
   Rart hvordan andre skal blande seg i ting de ikke har noe med. Men det er også årsaken til at jeg ikke deler bloggen min på facebook, annet enn på en lukket side.
   For det første så tenker jeg: Det de ikke vet (noen rundt meg), det har de ikke vondt av. Og så lenge jeg velger ut hvem som vet at jeg blogger, er det enklere å blogge også.
   Dermed slipper jeg slike forståsegpåere.
   Fortsett slik du har gjort du, bare ikke dele på åpne sider på facebook. Det er sikkert lurt for å spare deg selv for mye vondt. God klem til deg! Liker bloggen din, både det du skriver og bildene du deler. 🙂 <3

   1. Fryktelig tungt når det skal bli sånn. Men nå har jeg bestemt meg for at di får nå bare si hva di vil. Jeg koser meg så alt for mye med det jeg gjør, at det er ikke bare å gi seg heller. Hvis di synes det er så ille at man deler bilder og litt om seg selv. Så tror jeg egentlig at di har alt for lite å snakke om. Eller kanskje di egentlig har det litt vanskelig selv, og må la det gå utover andre. Tror mest på den jeg. Jeg har heldigvis mange som bryr seg. Og da skal jeg heller fokusere på dem og ikke det negative <3 Du er god du. God klem til også <3

  6. Dette innlegget hadde jeg ikke fått med meg. Så trist å høre noen har sagt ting som har ødlagt litt av gleden for deg. Jeg er glad du vertfall ikke slutter å legge ut bilder og innlegg på nloggen. For jeg synest ikke at du poster for mye, for er så kjekt når du deler både de fine bildene og tekst 🙂 facebook er facebook. Jeg har selv aldri postet ett eneste innlegg der til alle jeg kjenner. Fortsett og kos deg med foto og blogg. Jeg synest bildene du legger ut er bedre og bedre. 🙂 klem <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg