Hva gir denne jenta sjelefred

Ja hva er det som virkelig gir meg sjelefred. Hva gir meg ro, pusterom og fred. Det er en plass som gjør at jeg bare slapper helt av. Selv om man kanskje blir sliten av det. Så gir det meg ro, en hel masse ro. Nemlig å ut i naturen.

Ingenting er bedre en å være ute. Hvem synes vel ikke at det er godt å være ute. Spesielt på fine dager så klart. Kan være godt å ta seg en frisk tur om det nå stormen litt også. Det gjør bare godt.

Men det jeg liker aller best med naturen. Er nok dyrene og solen. Det er så utrolig masse fine dyr. Jeg kan studere dem på times vis. Aller helst fugler. Mange av dem er så utrolig fine å se på. Og lydene di lager, ja jeg elsker lydene av fuglene. Masse forskjellige lyder har dem. Og mange forskjellige fugler har vi her.

Etter en lang dag med oppussing i dag. Så var det jammen meg god medisin og bare sette seg i god kroken på altanen en stund, bare for å se på små fuglene. Nå er det lyder av dem absolutt overalt. Det er veldig mange av dem her for tiden. Men det er bare stas. Tror ikke mannen var så imponert her en morgenen da han ble vekt av dem. Men sånn er det når man har matet dem hele vinteren.

En annen ting jeg liker ekstremt godt. Og som jeg bare kan sitte og nyte på times vis. Det er solnedganger. Det kommer jeg nok aldri til å bli lei av. Di er aldri like. Like spennende hver gang det er solnedgang. Fargene er like fascinerende og nydelige bestandig.

Jeg hadde et bitte lite håp om at solen kunne vise seg frem bare litt i kveld. Men det ser dessverre dårlig ut. Veldig skyete her. Men tror nå at jeg kanskje skal rusle meg en liten tur uansett. Enklere å få tømt hodet litt når man er ute synes jeg. Jeg er ikke av den typen som klarer å sitte inne for lenge lengre. Denne jenta har rett og slett blitt en skikkelig ute person for tiden. Ja så fremst at jeg klarer å være ute, så må det bare nytes.

8 kommentarer

Siste innlegg