Hun tok meg med på en fantastisk tur

Det merkes at ungene begynne å bli store. Som vi koste oss i går. Jeg kjenner at det bare blir morsommere og morsommere å finne på ting sammen med dem. Ja når di nå orker å være med.

Jentungen tror jeg har fått litt av den samme interessen som meg. Noe som betyr at hun gjerne er med på en gåtur når jeg spør henne. Vi var på en fin gåtur i går og ble sittende en stund for å se etter ørne mor oppi fjellet. Hun var der hun. Men det var noe som fristet litt mer for meg og jentungen. Nemlig havet.

Det var så utrolig nydelig i går kveld. Blikk stille sjø og solskinn. Så jentungen var å spurte sin pappa om vi kunne få låne båten. Og det fikk vi. Jeg kjører ikke. Men det gjør hun. Og hun er super flink. Måtte beundre henne flere ganger, der hun styrte båten med vante hender. Herlighet så stor hun begynner å bli. Hele hun lyste av glede når vi var på sjøen.

Og hun var enda gladere for at hun kunne glede meg. Jeg ble jo som en liten jentunge på turen. For hun fant da både ørn, ærfugl og andre ender som mammaen kunne ta bilder av. Og gjett om vi koste oss. Jeg er nær ørnen oppå fjellet til tider. Men det kan ikke måle seg med hva man får til i en båt. Helt utrolig sier jeg bare. Og den utsikten man får fra båt. Bare sjekk bildene vi fikk på turen, så skjønner dere hva jeg mener.

Håper bare vi får til en tur i dag også jeg. Bare så synd at lille gutt ikke er noe særlig glad i båt.

1 kommentar
  1. Fantastiske bilder ved vannet med ørnen. Så koselig dere får sånne turer dere to da, det er jo gull verdt, mor og datter 🙂 Håper dere fikk til en i dag også da 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg