Hiver det snart til……

Nå har sett gjennom bilder på bilder, og er så irritert at jeg nesten har lyst til å hive pc, kamera og alt i veggen. Jeg vet jo at jeg hadde innstillinger og alt rett når vi tok bilder av landskap og bølger i dag. Men nesten hver eneste et av bildene var ødelagte. Altså så uklare at det ikke gikk ann å bruke dem. Tok jo bare sånn ca. tre hundre bilder. Så jeg føler meg snurt.

Kan vel kanskje ikke legge skylden på verken kamera, innstillingene eller pc. Må vel bare innse at jeg må investere i et nytt landskaps objektiv. Har vert flittig i bruk det jeg har hatt til nå. I snart fire år har det vert i bruk. Så er kanskje ikke rart at det begynner å svikte. Men da er det store dilemmaet å finne ut hva som er best å skaffe denne gangen. Man kan jo lete seg grønn på alle disse nett sidene. Men nytt skal det bli, for dette orker jeg ikke.

Men nå har jeg altså prøvd å redde noen få av di bildene som var ok. En enkel jobb var det ikke. Ingenting kunne gjort meg mer irritert enn dette. Nesten så det ikke frister å prøve igjen i morgen. Neida, en tur blir det nok uansett. Dere får nå se det lille som gikk ann å vise frem her nå.

Altså di bølgene i dag. Helt utrolig å stå der å se på naturens krefter.

 

 

6 kommentarer
  1. Kjenner meg igjen der ja. Jeg må også ha nytt utstyr, igjen! Her er det både zoom og lysmåler, pluss stabilisator som svikter. Så kjedelig når det ikke blir som vi vil. Jeg aner ikke om jeg skal kjøpe lignede det jeg har, eller satse på noe helt nytt. Dine bilder her ble supre i dette formatet da. Gøy å studere bølger.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg