Helt fantastisk

Nå har man gått her så og si nesten hele vinteren uten at det egentlig har vert noen vinter å skryte av. Altså det har vert som en lang høst og en veldig tidlig vår. Så og si nesten ikke vert verken snø eller is. Når jeg sier tidlig vår. Så er det nok med tanke på at man alt har funnet hestehoven, den kom i slutten på januar her. Og enkelte trær har alt fått sin grønn prakt frem. Til og med fuglene skjønner ikke helt hva som skjer.

Men i går kom det da vel vinter. Det snødde så og si hele dagen. Og alt ble pakket inn i et skikkelig lunt hvitt teppe. Rart hvor stille og lunt alt blir når det blir pakket inn i dette hvite. Kan ikke si at jeg ble så glad for å få snø nå. Hadde egentlig håpet å få en snøfri vinter. Det passer nemlig mine kjøre ferdigheter best. Men det er nå litt fint også. Det blir jo lysere om ikke annet.

Jeg er nå på dette oppholdet enda. Skal heldigvis reise hjem igjen i morgen. Det har vert noen tunge dager i det siste. Men ei i gruppa, som også liker å fotografere. Fikk denne jenta opp og ut en tur i går. Fotomotiver var det å finne overalt. Et fantastisk lys i går ettermiddag. Var egentlig godt å kjenne på den friske nysnø lufta. Og enda bedre å komme inn igjen etterpå, med friske røde roser i kinnene og et lite smil om munnen. Og ikke minst, nye bilder på brikken. Noe å sitte å kose seg med til kvelds.

Solen prøvde så godt den kunne å komme igjennom skylaget. Men den måtte dessverre gi tapt. Men nydelig fargespill klarte den å lage.

Ny runde med snø på tur.

Litt fint er det jo.

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg