Gleder meg bare til neste gang

Denne lang helgen nordafor har virkelig vert helt fantastisk. Kan nesten ikke vente til neste gang. Heldigvis så er det ikke lenge til. Nesten to måneder bare.

Jeg vet vi skal dit for å dra på slekts treff da. Men etter den rib turen vi hadde på lørdagen. Så vet jeg hvor jeg skal ta turen når jeg drar nordover neste gang. Da skal jeg ta meg en fin værs dag, sammen med familien og reise til Rødøy. Jeg får ikke den plassen ut av minnet mitt. Så utrolig nydelig en plass, og enda så var det bare på avstand jeg fikk sett den plassen. Det skal utforskes på land også.

Men skal man dit så må man ha hele dagen. Går nok ikke båter for ofte. Kanskje hengekøyen skulle vert med også. Hadde ikke vert meg i mot og overnattet der. En dag på fjellet, og en dag rundt omkring på øya. Det må jo være perfekt.

Ja vi har virkelig hatt det fint på vår impuls tur. Men er det ikke da man får det finest kanskje. Ja når ingenting er planlagt lang tid i forveien. Det beste er jo at akkurat den dagen vi skulle ta denne rib turen, så hadde vi knall vær. Kunne kanskje hatt litt mer varme. Men bortsett fra det så var det så perfekt som det går an å få det. Helt utrolig egentlig at vi var så heldige. For vi var nå der fra torsdag til mandag. Det var kaldt, grått og litt små regn di andre dagene. Men ikke denne lørdagen. Noe jeg var glad for. Enklere å fotografere i fint vær.

Jeg og jentungen kunne trygt si at vi var fornøyde, da vi satt å ventet på hurtigbåten som skulle ta oss over Trondheimsfjorden kl. halv 12 i natt og bare mimret. Slitne og fornøyde.

Her fikk vi komme i land på øya Vikingen for å se på polarsikel støtten. En nydelig liten plass.

Magisk grønn sjø og høye fjell. Jeg bare elsker denne utsikten. I denne fjorden gikk vi i land. Lunsj tid med vafler, sjokolade og drikke. Herlig.

Enda mere høye og spisse fjelle. Er da ikke rat at man blir helt oppslukt.

6 kommentarer
   1. Ja det går virkelig ikke an å klage på denne turen. En av di fineste dagene jeg noen gang har hatt. Vi skulle ha samlet en gjeng en gang og dratt på foto tur sammen <3 Det hadde vert noe det 🙂

   1. Tusen hjertelig takk <3 Jeg har det ganske så greit. Kan så absolutt ikke klage 🙂 Håper du også har det bra <3 Og takk for at du gjorde meg oppmerksom på at det er noe rart med bloglovin 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg