Glede i hverdagen, selv om alt føles mørkt.

I en noe tung hverdag, en hverdag som den jeg strever i. Så er det om å gjøre å holde på di tingene som bare gir deg noe. Noe som bare fyller deg med glede. Det nytter ikke å grave seg ned i all denne gørra. Selv om man kanskje aller helst, bare kunne tenkt seg å dratt den tykke dyna godt over hodet og bare blitt der. Da blir man fanget i det sorte hullet da.

Uansett hvor sliten og klar man er for tiden. Så pleier jeg ofte bare å sette bort alt av hus arbeid og ting som burde ha vert gjort, bare for å gjøre noe som gleder denne kroppen her. For det trenger man innimellom. Mange av dere her inne vet at jeg elsker foto, natur og dyr. Det er noe jeg VIRKELIG brenner for. Det er meg. Jeg elsker det.

Så ja, jeg må ofte nå for tiden, droppe alt som man “må” gjøre i en vanlig hverdag. Bare for å klare å være litt meg. Altså fotografere. Det er jo ikke bare bildene som gjør at jeg elsker dette. Men jeg nyter virkelig alt det fine man ser, opplever og ikke minst føler. Og på veldig dårlige dager. Som jeg har ofte i disse dager. Så kan jeg dra frem disse bildene. Og faktisk føle hvordan det var den dagen jeg tok di forskjellige bildene. Det gjør meg glad å se tilbake på. Og vite at det er jeg som har vert ute der i verden og lett meg frem til di forskjellige motivene. Og man har noe å holde på med, når man er bundet til senga eller sofaen. Jeg kommer meg bort fra det sorte hullet.

Alt i alt, det nytter ikke å gi opp. Selv om man ofte føler at hele verden er mot deg.

Igjen…. Når formen bare ikke er der. Så har man kanskje en bil. En bil man kan sette seg inn i. Så slipper man å gå langt. Man kjør til en plass, hvor man så å si er nesten nede i fjære kanten. Sette seg på berget og bare nyte. Eller som meg.Ta bilder som dette, samtidig som man nyter utsikten. Tanken er, at man trenger ikke gå kjempe langt bare for å se noe fint.

Og når man nå sitter der, å lytter og ser. Så kan det jo dukke opp noe annet spennende. Som foreksempel ei havørn.

Eller kanskje ei Kvikkand.

Man vet aldri. Plutselig er det bare noe spennende som skjer. Noe som gjør at man føler seg heldig og rett å slett glad. For ei lita stund.

Jeg elsker verden litt. Når jeg kan se tilbake på dager som dette.

 

5 kommentarer
  1. Ja jeg kjenner meg igjen i dette med å droppe ting som burde vært gjort……… jeg ser ting jeg skulle gjort…. men de forsvinner ikke heller……… så……. gjøre ting innimellom – og kjenne på grensene i kroppen og lytte til de – ta det med ro og heller gå ut og nyte naturen…………….
   Og for noen flotte bilder du hadde her i innlegget da 😀 Nydelige!!

   Ønsker deg en god onsdag videre 🙂

   klem

   1. Det er akkurat det. Skal man gjøre alt som burde vert gjort. Så er det jammen ikke mye annet man kan gjøre i løpet av dagen 🙈 Så derfor blir det mye, gjøre litt innimellom og nyte ute dager når været er det 😊 Tusen hjertelig takk for det 🥰

  2. Noen ganger må man bare gjøre det man føler for – istedet for alt man må! Du har det så godt når du er ute – bruk det – og fortsett og dele disse flotte bildene med oss! Heier på deg! God klem <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg