Gamle barndoms minner

Det er så godt når gode gamle minner bare dukker opp sånn plutselig. Fikk mange sånne påminnelser da vi var nordafor. Mange gode minner fra da jeg var ei lita jente.

Det første var jo bare det å dra på tur som en familie, noe vi pleide å gjøre en del når vi var små. Alt fra å kjøre på lange bilferier, skogsturer og båtturer. Og bare det at vi var samlet, altså jeg, mine to brødre og mine foreldre. Er ikke ofte alle mann er samlet samtidig. Ja sånt vekker gode gamle minner. Det var jo ekstra stas også at vi hadde litt mer familie med på tur også. Min datter og samboeren til min bror. Enda flere å dele minner og opplevelser med.

Men det beste med denne turen var når vi kom oss ut på havet i båten og hadde kjørt en stund. Og mine foreldre hadde et av di beste minnene på lur. Noe vi bestandig pleide å gjøre når vi skulle være ute lenge, eller reise langt. Jeg registrerte jo at di hadde med seg en tung sekk med mye oppi. Men tenkte ikke mer over det. Helt til di begynte å snakke om at det hadde nå vert godt med en kaffe kopp og noe godt å spise på.

Da var det akkurat som om at den lille jenta, med det kjempe lange håret og stor iver våknet til liv. Di hadde vel ikke gjort som vi pleide å gjøre da vi var små. Men joda det hadde di. Sekken var full pakket med vafler, sjokolade og noe godt å drikke på. Og på di vaflene skal det helst være egg eller brunost på. Beste tur maten som finnes. Og det var akkurat det som ble funnet frem. Akkurat som å gå tilbake i tid når man tar den første biten av vaffelen med egg på.

Jeg tror nok at med hånden på hjerte, så kan jeg si at vi har hatt en helt fantastisk oppvekst. Med to fantastiske foreldre, som har gitt oss mange gode minner å tenke på og kanskje føre videre til neste generasjon. Mine unger har i vertfall fått sine vafler med egg på. Tror det falt i smak hos min venninne også 😉

Jeg har ikke så mye bilder av oss. Der vi satt å koste oss med mat på denne turen. Jeg vil ikke legg ut bilder av mennesker uten å spørre den om det er greit først.

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg