Fineste utsikten

Nå har jeg altså gått på turer mange ganger. På den ene fjell toppen etter den andre. Og jeg har hele tiden tenkt, at finere utsikt enn dette skal man lete lenge etter. Det er jo bra herlig å bare sitte der å se utover det uendelige landskapet, om det nå er midt på lyse dagen eller om det er en solnedgangs kveld.

Men etter den fine turen sammen med min datter i båt. Så tror jeg nok at jeg må si det at det er nesten finere på sjøen enn på fjellet. Går bare å håper på en skikkelig stille sjø dag igjen. Det var bare så fint denne dagen som vi var ute. Når alle fjell speilet seg i vannet.

Det skal sies at jeg ikke blir med på båt tur hvis det er for mye bølger. Så glad er jeg ikke i båt livet enda. Men kanskje jeg blir det før høsten kommer.

Nei jeg får vise dere noen av bildene vi tok av landskapet den dagen. Så får dere ha en fin dag så lenge. Vi skal hive på oss fillene og ta oss en søndags tur igjen. Kanskje finner man noe spennende i dag også.

5 kommentarer
  1. Helt nydelig det her..mye natur som er flott , så ikke lett å velge favorittsteder..:) Båt kan være kos, men ikke med store bølger eller urolig sjø nei.. Ønsker deg en fin kveld <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg