Fikk det servert på gull fat

Onsdagen startet virkelig tungt. Jeg var både oppgitt og lei av tanken på å måtte reise til byen. Men jeg fikk da kjørt gutt ungen til barnehagen, og satte nesen mot byen. Bare å få det unna gjort, ferdig med det. Men sånn ble det ikke.

Jeg kom heldigvis ikke så langt før telefonen ringte. Det var fra sykehuset. Behandleren jeg skulle til var blitt syk. Må nok innrømme at akkurat denne dagen, så ble jeg ikke lei meg for det. For et mer knall vær en det var, ja det er det lenge siden sist vi hadde. Jeg var snar med å innom hjemme. Bare for å skifte fra by klar til tur klær. Angrer ikke for at jeg bestemt meg for å ta en liten tur.

Blikk stille sjø, blå himmel, solen skinte og det luktet vår. Det var til og med varmt i sola. Jeg begynte nå på min vante rute. Og mens jeg går der, i mine egne tanker. Så ser jeg en svart eller brun flekk som kommer mot meg. Denne flekken kom humpende nedover åkeren. Trodde først det var en liten hund som hadde rømt. Men når denne saken kom nærmere, ja da kunne jeg ikke annet enn å le. For rett i mot meg, kom det en oter. Jeg sto muse stille. Og når han var bare et par meter fra meg, da oppdaget han meg. Han brå snudde og var borte på et blunk. Men jeg fikk da et bilde som var greit.

Dette var bare en forsmak på en helt utrolig fin dag.

Jeg ville egentlig ikke ta en lang tur. Følte meg ikke sånn super sprek i dag. Men allikevel så lokket fjellet. Jeg vet jo at det begynner å bli tiden for når ørnene legger seg på redet. Og i år viste jeg hvor reiret var. Et av dem i vertfall.

Jeg kom meg nå opp omsider. Selv om jeg brukte laaaaang tid, og hadde minst hundre stopp før jeg nådde toppen. Jeg snek meg mot kanten. Men følte meg et øyeblikk skuffet. For jeg så ikke noe sånn ved første øyekast. Helt til jeg hørte vingeslagene. Di var der. Hele seks stykk. Men det var ei som var mest ivrig på å holde seg der jeg var. Jeg prøvde å holde meg i skjul. Men rosa jakke hjelper nok ikke. Jeg ønsker meg kamuflasje klær. Bare så det er sagt. Det var helt utrolig å sitte der. Å virkelig få oppleve dem.

Men jeg kunne ikke sitte der hele dagen. Selv om jeg ønsket det. Tror jeg satt der i nesten to timer. Heldigvis var det varmt i solen.

Men på tur hjem så tenkte jeg, at det eneste som manglet nå var en sommerfugl. Og vet dere hva. Jeg så hele fem stykk. Men fikk bilde av bare denne ene.

Det var helt utrolig mye mer dyr å se nå. Det er komme masse fugler. Men det får jeg vise i et annet innlegg.

9 kommentarer
  1. Fantastisk å få så mye fine bilder av dyr som i alle fall jeg sjelden ser 🙂
   Men jeg vet om et ørnerede selv nå, selv om jeg aldri har sett ørnen. Det er en plass hvor jeg ikke går så ofte.
   Jeg skjønner at du har lyst på kamuflasjeklær når du jakter på sånne flotte motiver. Det nytter vel ikke å late som man er en stor vakker blomst 😉 Jeg har litt forskjellige jakker, og den mest nøytrale er grå, og den nest mest nøytrale er blågrønn 🙂 Resten er rosa og lilla og sånt 😀
   Høres ut som nydelig vær hos dere om dagen ♥ Det må bare nytes uansett 🙂
   Her skal det visst bli flott i dag, 16 grader og sol. Og selvsagt har jeg mange avtaler da. Får nyte innimellom 🙂
   Ha en strålende dag ♥

  2. helt magisk,det var nok en mening med att din sykehustime skulle utsettes.
   Kamuflasje klær ja,min mann sier jeg er altfor fargerik når jeg går tur i håp om dyrebilder,men det er no da jeg får bilder,kler jeg meg i helsvart er det virkelig dødt i naturen,har testa det mange ganger

  3. Så heldig du var som fikk møte oteren også. 🙂 Herlig bilde!
   Og flotte bilder av ørn og sommerfugl. Kan godt forstå at du tar turen på en slik flott dag. 🙂
   Ser deg en annen dag jeg da 😉 Ønsker deg nok en fin dag! Klem <3

  4. Åååå så heldig du er! Så flotte bilder!! Ja noen ganger får man dem servert…men det må en dyktig fotograf til også da……Takk for titten!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg