Fargerikt

Alle er man vel glade i solnedganger. Når ettermiddagene kommer, og himmelen skifter til all verdens vakre farger. Da klarer ikke jeg å sitte i ro. Når det kanskje at på til er litt små skyete, så blir fargespillet bare enda finere.

Veldig ofte så må ungene bare hive på seg ute klærne og bli med mor når hun skal på solnedgangs jakt. Men når jeg ser dem løpe rundt om kring på stranda eller står på berg kanten å kaster steiner i vannet. Så vet jeg at di egentlig koser seg. Egentlig godt å få dem litt bort fra disse skjermene, som det dessverre brukes så alt for mye tid på. Enda så klarer jeg å få dratt dem med meg, og det skal nytes så lenge det går.

Hadde det ikke vert for foto hobbyen min. Så hadde vi gått glipp av mange fine dager og opplevelser ute i naturen. Kanskje kan jeg klare å få noen av barna også til å bli interessert i fotografering.

Det gir i vertfall meg en slags indre ro, og kanskje en del adrenalin kick innimellom når man har fjorten ørner rett over hodet, eller når man tar bilder i storm, der bølgene slår over både deg og kamera utstyr. Man går på tur, men ikke for å trene på noe slags vis. Man går på tur på et helt annet måte. Man leter, man studerer, man oppdager og man virkelig nyter alt man ser. Jeg elsker hobbyen min.

Men solnedganger

Alle er magiske og forskjellige på hver sin måte.

Glasskulen er populær.

Men alle solnedganger er fine på sitt vis. Bølger i solnedgang, di er fine di også.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg