Er så glad for at jeg fikk oppleve dette

Dagen som har vert, den har vert bare helt magisk. Jeg er så takknemlig og glad for at vi fikk være med å oppleve dette.

Når min mor ringte meg for litt over en uke siden, så hadde jeg aldri i min villeste fantasi trodd at jeg skulle hive meg rundt og bli med på en rib båttur. Jeg har jo bestandig vert litt små redd på havet. I vertfall når det kommer til bølger og små båter. Men nå er ikke dette en hverdags opplevelse.

Min mor hadde fått denne flotte opplevelsen i gave hos min pappa. Og di hadde veldig lyst til å dele dette med flere. Vi var ikke vonde å be. Tross dårlig helse så er dette en (once in the life time) opplevelse. Altså ikke noe man kan gjøre når som helst. Og for en over ivrig fotograf som meg, så kunne jeg ikke si nei. Bare tanken på di nydelige fjellene på helgeland avgjorde saken.

Men det innbar fort planlegging. Skulle gjerne hatt med hele familien min også på dette. Men samboeren måtte jobbe, eldste mann måtte øve til eksamen, andre guttungen hadde ikke helt lyst og minstemann var nok litt for liten til å bli med på dette. Så da ble det bare jentungen og meg. Heldigvis så har jeg to fantastiske mennesker som gjerne ville passe minstemann, og det er jeg så utrolig takknemlig for. Ellers hadde jeg nok ikke fått opplevd denne helt fantastiske dagen. Og jentungen var kjempe heldig som fikk lov til å ta noen få dager fri fra skolen. Og gjett om vi har kost oss.

Jeg må fortelle om dette litt sånn dag for dag. For det ble en hel masse bilder i løpet av denne båt turen.

På første runde får dere litt bilder fra Rødøya. La oss si, at det var en meget hompete tur dit. Men det var så ABSOLUTT verdt det. Stiv og støl, og vondt både her og der. Men det skal tåles.

9 kommentarer

Siste innlegg