Endelig fikk jeg ønsket mitt oppfylt

Jeg satt nå her helt i min egen verden. Eller jeg må vel kanskje innrømme det at jeg egentlig sov. Kroppen trenger hvile innimellom, ikke sant. Men nok om det. Av en eller annen merkelig grunn så brå våknet jeg. Og denne gangen kunne jeg ikke skylde på at det var en av ungene som vekte meg.

Jeg pleier ofte å sitte å se ut av vinduet. Bare sitte der å nyte synes av disse små fuglene. Og jeg har veldig ofte ønsket at jeg skulle få besøk av et søtt lite ekorn. Har jo fått snapper og sett bilder av disse søte små jevnt i det siste. Og jeg har neste blitt små sjalu, altså bare nesten for di er jo så skjønne.

Jeg har hatt ut alt mulig som jeg vet at disse dyrene er glade i, altså mat messig. Men det har ikke vert en eneste en å sett her. Helt til nå i dag. Det var bare tilfeldig at jeg våknet og så ut akkurat da. Og der satt den. Den nydelige lille søtnosen. Skal si jeg våknet. Skynde meg inn på kjøkkenet og hentet kameraet. Endelig fikk jeg bildene som jeg hadde ønsket meg så lenge. Jeg fikk komme så nærme det at jeg nesten kunne stryke den. Den bare så på meg og fortsatte å spise. Jeg fylte til og med på mer mat, og enda så satt det bare der å så på. Kjeftet litt gjorde den. Men den løp ikke sin vei.

Nå håper jeg bare at den kommer tilbake flere ganger og at pusen min ikke får tak i den.

11 kommentarer

Siste innlegg