En magisk kveld/natt

Ja nå har man endelig våknet skikkelig etter nattens farting. Ulempen med å være natur fotograf er at man av og til må ut om det så er midt på natten. Er kanskje ikke egentlig en ulempe. Er mest spennende å få med seg det som skjer ute i verden. Jeg har en app på mobilen som sier i fra hvis det er meldt mye nordlys aktivitet. Så i går kveld skulle det endelig bli en del igjen. Jeg takker ikke nei til det. Tror nok di aller fleste liker nordlys.

Greide ikke å dra alene. Dumt å være mørk redd sånn sett. Så min datter ble med. Heldigvis var det helg igjen, så gjorde ikke noe at det ble en liten sen kveld på henne. Og hun har også godt av å være med en tur ut. Tror hun syntes at det var spennende. Var egentlig heldig med at det ikke var så veldig mørkt. Den stor månen lyste godt opp i går. Så hodelyktene ble veldig lite brukt.

Vi fant oss en perfekt plass vet et blank stille vann. I håp om at nordlyset ville speile seg i vannet. Heldigvis ikke noe vind i går. Så da gikk det greit å stå der å vente. Nordlyset startet tamt. Og vi fikk ikke det store spillet i det. Altså det danset ikke masse. Men vi fikk nå sett det. Både jeg og jentungen var fornøyde med det.

Vi snakket også om, at nesten gang vi skulle på en sånn tur, så skulle vi ha med soveposer og hengekøyer. Vert greit å hatt en plass å lagt seg nedpå litt å slappet av mens man ventet. Og kakao,mat og bål skal fikses neste gang. Seks timer ble det i venting på oss i går. Så vi var rimelige slitne når vi dro hjem. Jenta sovnet i bilen hun.

Månen var skikkelig nydelig i går.

Er ser vi så vidt nordlyset.

Så begynte det å ta seg opp litt.

2 kommentarer
   1. Nordlys er noe av det fineste som fins. Og det er jaggu ikke lett å fotografere det nei. Men nå har jeg fått øvd en del i vinter. Og dem sier at øvelse gjør mester. Kanskje blir det perfekt til slutt 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg