Det lille ekstra

Jeg er mye ute å går både i fjellet og langs sjøkanten. Men så er det da noe med det. At av og til så savner man bare det bitte lille ekstra.

Altså en solnedgang, den er bestandig forskjellig. Dagene er aldri di samme. Men når man nå driver å fotograferer, så kan det være litt morsomt å gjøre noe litt annerledes med bildene. For en solnedgang, er jo en solnedgang uansett. Altså man kan bli litt små lei av å se nesten di samme bildene gå om igjen og om igjen.

Da hender det at jeg finner meg små vann for eksempel. Da kan man få til spennende speilinger. Eller så har jeg ofte med meg ei krystall kule, eller det mange kaller for en lensball. Utrolig hvor mye spennende man kan få til med det.

Nå har jeg kameraet med meg i bilen stort sett bestandig. Noe som vil si at man fort kan hoppe ut av bilen når man ser noe spennende. Sånn som helgen som var. Jenta her, ja hun skulle egentlig på butikken. Men det var noe med skyene og solen som gjorde at jeg ble trukket mot sjøen. Så da ble det en avstikker da. Gjett om jeg var glad for at jeg hadde med meg alt jeg trengte. Da kunne altså butikk, få være butikk for min del. Bare se på bildene, så skjønner dere.

En solnedgang, trenger så absolutt ikke å bare være en solnedgang.

Først en solnedgang uten noe ekstra. Nydelig det også. Men….

Med denne, blir alt så mye morsommere.

 

5 kommentarer

Siste innlegg