Det er ikke så lett

Dette skriver jeg vel mest til dere bloggere der ute. Mest til dem som er innom meg. Det er så utrolig koselig å se at det er så pass mange som er innom meg hver dag og leser, og det er også veldig koselig å få kommentarer.

Kjenner jeg får sånn dårlig samvittighet. Mest for at jeg er så treg til å svare dere. Å så prøver jeg å innom dere igjen. Altså jeg lese deres blogger, så og si hver dag. Men jeg rekker da ikke å legge igjen en liten kommentar til alle. Så det ender ofte med et hjerte på bloglovin. Men jeg er nå innom i vertfall. Det skal dere vite. Jeg kommenterer hvis jeg føler at det er veldig viktig og gjøre det.

Det er så mange flotte bloggere der ute. Utrolig koselig å innom for å lese hos andre. Bare så synd at dette med å kommentere har blitt så tungvint.

Å så er det jo det, at det er stort sett på kveldene man får til å sette seg ned. Men da er jo denne kroppen utslitt og ødelagt. Da tar det som oftest ikke lange tiden før man sovner. Prøvde å innom mange av dere i går kveld. Men øyenlokka ville ikke samarbeide. Men noe tror jeg at jeg fikk med meg.

Så derfor må jeg si beklager for at jeg er så treg. Treg til både å lese og kommentere. Og så må jeg si tusen, tusen hjertelig takk for at dere er innom meg. Det setter jeg veldig pris på. Dere er så utrolig koselig alle sammen. Stor klem til dere alle.

5 kommentarer
  1. Uansett, jeg vet du er der❤️Du din herlige og vakre sjel, tusen takk for at du er du🦋
   Klem❤️
   (Tusen takk for dine bilder, de tar pusten fra meg, men det visste du, men jeg kan ikke si det nok).

  2. sånn er det,en rekker ikke alt,det gjelder nok dei fleste av oss,særlig her på nyebloggen :=) hender jeg også er innom og leser hos noen ,men rekker ikke komentere alle :=) fantastiske bilder da,ja dei er unike synes eg

  3. Tror det er litt sånn for oss alle nå, at vi ikke rekker å kommentere alle vi ønsker. Ihvertfall har jeg det sånn nå som jeg jobber. Ikke hverken tid eller overskudd nok til å lese og kommentere alle. Men stikker innom og tar flere innlegg på en gang. 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg