Brå stopp

I dag hadde vi store planer, altså jeg og min venninne. Nå viste det seg at det ikke var i dag den høyeste floa skulle være. Det blir ikke før i morgen. Så blir en ny tur da. Men dagen i dag ble helt fantastisk allikevel. Stor flo var det jo, og bølger i massevis. Så vi koste oss vi.

Vi startet ute dagen med å bare kjøre oss en runde. Det så veldig stille og rolig ut i dag. Nesten så det var litt kjedelig til å begynne med. Ikke så mye som et rådyr en gang. Fant ut at vi skulle snu og kjøre til den plassen vi hadde tenkt å gå til, for å studere stor floa. Og det var da jeg oppdaget en liten bevegelse utpå sjøen i side synet. Heldigvis var det en parkeringsplass akkurat der jeg oppdaget dette. Så det var bare å skynde seg å parkere å hoppe ut av bilen. Det jeg hadde sett var en oter. Eller jeg trodde det var bare en. Men det viste seg fort at det var to unger og en voksen. Ungene hadde fått seg en fisk. Så di lekte, spiste og sloss litt. Mens jeg og min venninne fikk lov til å komme ganske så nærme og fotografere dem. Akkurat dette gjorde dagen helt perfekt. Det skulle ikke mer til. Adrenalinet fikk seg en kick start om ikke annet.

Men vi tok turen til nessa også. Bare for å se hvordan det var på havet. Det regnet så masse at det var vanskelig å få til noen skikkelige bilder. Noen bilder ble det. Men må bruke litt tid i kveld på å se igjennom dem. Kanskje får dere se dem i løpet av kvelden. I morgen blir en bedre dag for fotografering. Ikke meldt nedbør og kanskje antydning til sol. Håper å finne noe spennende da også. Krysse fingrene for at vi ser ørn og kanskje et rådyr eller to da.

En av ungene dette. Litt skeptisk. Men han sto lenge nok til at jeg fikk et par bilder. Venninna mi tror jeg var litt heldigere. Gleder meg til å se bildene hennes.

Tøffing dette.

Mor eller far var aldri langt unna. Passet på di små.

En liten smak av været i dag. Mer skal det bli litt senere.

4 kommentarer
  1. Magiske bilder av den oteren! Så heldig du var. Jeg har vært i nærheten av dem av og til, men før jeg har kommet på fotohold har de vært vekk. Men det kommer vel nye sjanser.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg